jueves, 21 de julio de 2011

TORNA LATIGASOS


Després de molt de temps sense escriure res a aquest blog no podem deixar passar l’oportunitat de comentar els fets d’ahir.

Després de tot el merder del cas Gürtel i de “la causa de los trajes” i les reiterades mentides de Francisco Camps, la setmana passada el jutge Flors va decidir sentar al “banquillo” a Camps, juntament amb Víctor Campos, Rafael Betoret i el megapijo Ricardo Costa.

Així, la situació del Beato Camps s’havia tornat insostenible i amenaçava seriosament en convertir-se en un entrebanc en el camí de Mariano Rajoy a la Moncloa. La cúpula del PP ha intentat presionar a Camps per a que es declarara culpable i pagara la multa, però el Poc Honorable ha preferit dimitir i no admetre la seua culpabilitat.

Ara be, una vegada presentada la dimissió, Camps insisteix en que és innocent: “Inocente, completamente inocente de todas las barbaridades que se han dicho estos años sobre mi…no podrán demostrar nada, porque no hay nada”. Així que, ara que farà? Perquè segons les seues declaracions “Yo estoy liberado para defenderme de todas las mentiras e insidias”, no pareix que vaja a declarar-se culpable. Aleshores, que farà Ricardo Costa? Recordem que és un dels principals imputats en la causa del finançament il.legal del PP valencià i no li vindria gens be tindre antecedents penals. I que passarà amb Víctor Campos i Rafael Betoret que hui mateix es declaraven culplables devant el jutge. Camps els ha fet una bona jugada, eh? Si, si, anem a declarar-nos tots culpables, però vosaltres primer, i després, ai ai ai, ara no vaig.

Esta vesprada, el Poc Honorable ha comparegut devant els mitjans de comunicació amb una actitud altiva i prepotent, com ve fent el president des de fa uns anys. De fet, no ha deixat que la seua comparecencia s’emetera en directe, obstaculitzant el treball dels operaris de TVE.

Ací van algunes de les perles que el Beato ha soltat aquesta vesprada:

Voluntariamente ofrezco este sacrificio personal para que Mariano Rajoy sea el próximo presidente del Gobierno, para que el Partido Popular gobierne España y para que España sea esa gran nación que los españoles queremos”. Guaaaaaaauuuu!!!

Hemos luchado ante un sistema duro y brutal”, en referència a que tot és un muntatge, que no hi ha res de res, aleshores qué passa? que la trama Gürtel és un invent de la prensa i de l’oposició? Ja que vas a dimitir, fes-ho amb certa decència i no culpes de tot a una conspiració nacional. I, per cert, si vas a dimitir, fes-ho abans, perquè si ja hi havia prou desastre a la Generalitat, ara ho has acabat d’arreglar, xaval.

Camps i els seus es pensaven que ho tenien tot controlat, que al final no passaria res –amb la inestimable ajuda de Canal 9 i el jutje De La Rúa-. Però al final, tantes mentides i delictes no poden quedar impunes.

I després d’açò, qué? Podriem pensar que entrarà un nou President –amb tota seguretat l’actual alcalde de Castelló de la Plana, Alberto Fabra, que farà neteja i que, encara que no comulguem amb les seues politiquees conservadores, farà tornar la democràcia a les Institucions valencianes i la tansparència a la gestió del Consell. Però, després de vore amb quina actitud s’ha despedit Camps, no sóc gens optimista, imagine que es cumplirà aquella màxima de “los mismos perros pero con distintos collares”.

En fi, lamentable.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: