domingo, 5 de diciembre de 2010

MUERTE A... I RE-MUERTE A...ESTEBAN GONZÁLEZ PONS

No sé si ja hem mort a este tio al blog, però com més val que sobre, allà vaig. Esta persona és el paradgima del "trepa", de la hipocresia i del cinisme. És un vampir, un xupla-sang, un caradura, i un oportunista.
L'última que ha protagonitzat ha sigut com a conseqüència de la crisi provocada pels mamons dels controladors. Doncs be, davant l'actitud intolerable dels controladors (Pepín, saca los tanques!), ha aprofitat una vegada més per a atacar al Govern i culpabilitzar-lo del caos aeroportuari.
A més, ahir va declarar respecte al Estat d'Alarma decretat pel Govern, que el mateix limita els drets fonamentals dels ciutadans. No sóc jo massa expert en dret, de fet no en tinc ni puta idea, però un home que si sap, i que va tindre algo que vore en la redacció de la Constitució, Gregorio Peces Barba, va tardar pocs minuts a corregir a Gonzalez Pons, en el sentit de que l'Estat d'Alarma no suspén drets fonamentals de les persones, que si suspenen els "Estats de Excepción" i de" Sitio", cosa que segons Peces Barba sap qualsevol estudiant de primer de Dret. En fi, que damunt de mentirós, ignorant.
Probablement açò és el que li fa falta al PSOE, que veus amb autoritat responguen amb claredat als atacs senjse fonament que fan continuament personajillos com González Pons, De Cospedal o
Mariano Rajuà.
Escoltar a este home me provoca mal d'estómac, qué dic, el que me provoca són unes ganes terribles de pegar-li un parell d'hosties ben pegades. Està clar que no faré tal cosa -tot és de boqueta-, però no sé si per què la meua forma d'actuar no és la d'anar pegant mamporros a la gent o per què fins i tot d'açò seria capaç de treure rèdits polítics.
Que li donen.

Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El PSOE ha estat correcte,contestar-li amb autoritat q dius tu és una "aberració" absurda i entrar en una guerra sense sentit. Ara bé, hi ha gent q em trobat a faltar a Zapatero en esta "crisis aerea" això si és criticable,però clar,com ara la estratègia és cremar al Rubalcaba. Lamentable,no reconec al PSOE......

lupin dijo...

Respecte a la aberració de la resposta amb autoritat que comenta l'anònim, tan sòls dir que la autoritat que reclame jo no és una autoritat militar ni coses per l'estil. Jo faig referència a la tercera acepció que ens dóna el diccionari de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua per a la paraula autoritat, és a dir: " Prestigio y crédito que se reconoce a una persona o institución por su legitimidad o por su calidad y competencia en alguna materia".

Resumint, que en lloc de contestar un personajillo qualsevol, que la resposta pronvinga d'una persona amb experiéncia contrastada i amb capacitat per a rebatre qualsevol argument amb fets contrastables.

Auuu.