martes, 3 de febrero de 2009

EL INTERMEDIO

Segur que en alguna ocasió heu vist el programa "El Intermedio", presentat pel Gran Wyoming. Allí, entre Wyoming i els seus col.laboradors, es dediquen a fer un repàs de l'actualitat, amb un to irònic i possant-se en personatges com Giménez Losantos, Rouco Varela i companyia, en definitiva, tios que s'ho mereixen. Doncs be, la última del programa ha sigut poru bona. El tio Wyoming i companyia li l’han clavat als de Intereconomia. Resulta que l'altre dia van simular que el Gran Wyoming li pegava una bronca monumental a una becaria. I clar, els del canal conservador (per dir-ho finament) Intereconomia, van picar. Van emetre el video, presentant-lo com a exclusiva mundial, dedicant-li al Gran Wyoming tota una serie d’insults. Literalment li van dedicar estos comentaris: “Wyoming, el hombre que tiene modales de capitalista, de déspota, antidemócrata, despreciador de sexo y tirano.”

Després tot es va destapar, i el tio Wyoming i cia. van explicar que tot havia sigut una broma, per a vore si colava, i sí que colà si. Ací teniu en primer lloc el video emés per Intereconomia i, en segon lloc, les explicacions que es donaren a El Intermedio. Com podeu imaginar-vos, el Gran Wyoming encara està rient-se.

Por cierto, desde Intereconomia l’acusen de capitalista. En este cas, una vegada més, el burro li diu al porc orellut, perquè crec que a Intereconomia no són precisament molt marxistes, no?






Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

el gato se lo llevo al agua finalment Wyoming,,jeje,,tremendo.