martes, 24 de febrero de 2009

Samurais

Samurais de la Ribera i “alrededores” que diria bonico, com va l’estància pel país del sol naixent?

Me va comentar el Tio Repuntat que veniu amb una maleta plena de dans, el tal Fleitas que se pose a tremolar que l’acadèmia de ninjutsu local esta agarrant un vol espectacular i de segur que els pròxims Oscars de les Arts Marcials es celebraran al poble, i el iaio japonès tindrà que deixar pas al seu deixeble House.

L’actualitat per ací no es res del altre mon, be, lo de sempre, l’amic polític de Lupin el tio Silvio no para de posar la pota, l’ultima els va tocar als argentins. El P.P diu que s’apunta una amb la dimissió del ministre de Justícia per anar de cacera amb el jutge Garzon. Continua el tema de les escoltes al P.P..

Les eleccions en Galícia i País Basc ( per cert, el tio Jordi, Follonero pals amics, va intercanviar les corbates de Ibarretxe, Lopez i Basagoiti sense que ells es donaren compte).

Treballadors”del Valencia continuen sense cobrar, que raro!, el Barça comença a fallar mentre a la capital del estat comencen a fer la campanya de tots els anys “Podemos”, el Tau guanya la Copa algo impensable je,je,je i la vostra amiga Pe ja te un Oscar i com no li va dedicar unes paraules al seu amic Almodovar...

Res mes de la meua part, ale a disfrutar i en voremos junts.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Samurice..

Hui he sentit que Camps també estava per ahí..Tremend.