lunes, 18 de enero de 2010

EUROVISIÓN 2010

Atenció a tots els amants de la música en general i dels festivals musicals en particular, des de hui mateix ja estan obertes les votacions per a triar el representant en Eurovisión. A la web de TVE, http://www.rtve.es/television/eurovision/candidatos/a-z/A/?pag=5, es poden votar els diferents “artistes” que es presenten. Si repasem els aspirants ens podem trobar de tot un poc, des d’algun extriunfito, com Álex Casademunt, a famosillos de la televisió -com Karmele Marchante, Two Yupa, Sonia Monroy o Malena Gracia- passant per frikis de tot tipus.

Si repasem la llista és per a flipar en colors. Tenim noms com “Pezón Rojo”, “Rapa Nui”, “Pichichi Musical”, “El Cheche Manchego”, “Gusanito” o el millor de tots, “Car-man y Robin”. I a qui no he nomenat encara però no podia faltar? Doncs al fill predilecte d’Alboraia, el gran Chimo Bayo uaaaauuuuuuuuuuu. Total, un bon grapat de frikis de tota classe i de gent que no té el menor sentit del ridícul.


De moment guanya Popstar Queen, que és el nom artístic que s’ha posat Karmele. Ací teniu una mostra de la cançó amb la que es presenta:



La lletra és impresionant: “Pan con tomate, Botox al horno, Sexo en el carrefour, y ostras con champagne. Y es que yo soy un tsunami, yo soy una chica “in”…"

Els 10 artistes o grups més votats a la web competiran per a representar a Espanya el 29 de maig a Oslo en una gala que emetrà TVE. No sé vosaltres, però jo no me la vaig a perdre, segur. Ara, el que no faré és votar a ningú, sòls votaria si es presentara la gran Paquita la del Barrio amb el seu gran èxit “Rata de dos patas”.

Desde el lupanar de rica miel, y es que yo soy un tsunami, soy una chica in, que burraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaes.

2 comentarios:

Sulo Resmes dijo...

Força Ximo y los CodeName!!!

Lester Minador-Frappé dijo...

aço no t´alegra un matí, precisament..