sábado, 23 de enero de 2010

RONALDO VS BECKHAM

Anem a fer una comparativa entre Cristiano Ronaldo i David Beckham. En primer lloc, hi ha que dir que els dos són unes màquines de guanyar diners. Els dos són o han sigut models d'Armani, els dos han guanyat una Champions League amb el Manchester United, però ningú dels dos ha guanyat res amb la seua selecció. Ronaldo té més gol, més remat, té un dispar més potent i més velocitat que Beckham, en definitiva, és un jugador més complet. Però per molt que vulga el portugués, mai de la vida serà capaç de centrar un baló com el jugador anglés. La veritat és que continua sent un plaer contemplar les pilotes que des de la banda posa David Beckham al cap dels davanters del seu equip. La precisió i força amb que colpeja la pilota són tals, que fins i tot el juigador més torpedo rematant de cap, és capaç de marcar un gran gol.


En quant a temes extraesportius, els dos jugadors són ídols de mases, sobre tot, de jovenetes que "se mueren por sus huesos". Però mentre que David representa el glamour, Cristiano Ronaldo fa gala de prepotència i gitanerio, amb els seus cordons d'or i les seues brillants arracades. Ronaldo és un tio polèmic, mentre que Beckham no sembra polèmica amb les seus declaracions. Val, ja ho sé, que l'anglés va de guaperas per la vida, però com dirien al meu poble, ho fa perque pot.


David Beckham està d'actualitat aquestos dies per haver sigut protagonista involuntari d'una "gracieta" d'una periodista italiana. La reportera volia tocar-li "il pacco" al bo de David per a comprovar si era veritat el tamany del seu membre o si a la foto de la publicitat d'Armani, el tio portava un calcetí o coto en pel. En fi, que la reportera italiana va aprofitar que Beckham estava contestant a unes preguntes envoltat per un núvol de periodistes, per a sobar-lo en tota regla. La careta del pobre David és tot un poema, una mostra de sorpresa i mala hostia. Estaria pensant el tio: Si poguera, la mataria.


Després de tocar-li la ouera al jugador anglés, la periodista afirma que a la foto en qüestió el photoshop ha jugat més que menys. Ací la teniu, jutjeu vosaltres mateixos.


Ací vos deixe el video per a que comproveu la jugada de la italiana. Estes coses si no passen al nostre pais, sòls poden passar a Italia, cuna de la mentalitat gitana mediterranea.







Atenció al modelito del periodista que li pregunta a Gattuso en el video, simplement sensacional.

Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

frizzante. La Eva Hache italiana però en marrana?