jueves, 21 de enero de 2010

INTERECONOMIA

Els lectors d’aquest blog –que no en seran més de dos o tres- ja coneixen la nostra secció “Muerte a…”. I si, a més són usuaris de Facebook, podrien pensar que el grup “Muerte a Intereconomia” és obra nostra. Però nooooooooooooooooooo, no som nosaltres els responsables. Esta pàgina del Facebook es dedica a posar a parir al canal televisiu i a reproduir alguns dels videos més escandalosos que han retrasmés. El creador d’aquesta pàgina no està molt clar. Des del periòdic “La Gaceta” acusen a “Omnium Digital” de ser la responsable de la pàgina en qüestió, la qual ja ha anunciat accions judicials per la noticia publicada i han negat en tot moment l’acusació.

Des de Intereconomia han presentat una denúncia davant un jutjat d’instrucció de Madrid a la que s’acusa d’un posible delicte d’amenaces al grup “Muerte a Intereconomia” i demanen que es desvetlle la identitat dels que estan darrere del grup. En la denúncia argumenten que: “En dicho grupo se van incorporando comentarios, no ya tan solo vejatorios y calumniosos, sino que van más allá de lo tolerable y permisible, convirtiéndose en un tablón de amenazas a los miembros del Grupo Intereconomía, sus colaboradores e incluso sus tertulianos".

Després de llegir açò, tinc que estar agraït a tots aquells que no llegeixen aquest blog, perque no sé que passaria si tinguerem molts seguidors, ja que després de les “Muertes a…” que hem dedicat a alguns dels col.laboradors dels canal de televisió, estariem engironats més d’algun de nosaltres, jeje

Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

House´s dijo...

Que vinguen, que vinguen...que els esperarem amb els braços oberts.
Germanor to the power!

Lester Minador-Frappé dijo...

Intereconomia mola...no tant com capitan general,,però el programa d´humor del gat es Tremendous.