jueves, 13 de mayo de 2010

RE-MUERTE A...MANOLO LAMA

Este Manolo Lama és gilipollas. Per a fer una gracieta i omplir l'informatiu amb alguna noticia, no se li va ocórrer altra cosa que "demostrar que los atléticos son generosos". I per demostrar la seua teoria va reunir a un grup d'aficionats del conjunt espanyol en Hamburg i els va convidar a que donaren diners a un vagabund que estava el pobre passant fred.

I clar, al tio li tiraren bufandes, banderes, mòbils i fins i tot una targeta de crédit. Al final la meravellosa idea de Manolo Lama va sembrar més una broma per al pobre home que altra cosa. i encara haguera pogut ser pitjor, tenint en compte l'estat en el que estan normalment els aficionats dels equips de futbol abans d'una final, és a dir, borratxos perduts. Sort que pillà en gent tranquila.

En fi, que este home hauria de desaparéixer dels programes de televisió per què és més que roin, és horrible i representa el pitjor del periodisme esportiu.



Por cierto, pareix ser que al seu company de Carrusel Deportivo, Paco González se l'han carregat de La Ser per una disputa amb un directiu de la cadena


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Sulo Resmes dijo...

Lamentable, humillante, de lo más bochornoso que he visto en tiempo y eso que, servidor, no le tiene tanta tirria al sr. Lama como Vd. Entiendo que hay líneas que no se deben pasar. Respecto a lo de Paco González la cosa tiene más miga. Mañana igual escribo sobre ello. Eso sí, el tío se ha marchao por la puerta grande. Una pena para la radio deportiva española, carente de gente válida.