miércoles, 12 de mayo de 2010

SUPERSARKO

El periodista nordamericà Jonathan Alter ha escrit un llibre sobre Obama que es publicarà el proper 18 de maig. A una part del llibre pretén abordar de qué parlen les primeres dames quan estan soles. I ací és son ha sonat l’alarma. Segons afirma el periodista, Michelle Obama li ha contat que Carla Bruni li va explicar que ella i el seu supermaridito Sarko van fer esperar a un Cap d’Estat mentre practicaven sexe. La Bruni li diria algo així:

"Si, si, pues nosotros hicimos esperar a un Jefe de Estado porque estábamos pegando un polvo de la hostia. Es que mi maridito es un campeón y yo (que tempoco me gusta ni na) no quería desaprovechar la ocasión y explotar el morbo de hacerlo antes de reunirnos con persona tan importante"

Que ja m’imagine jo a Sarko arrivant a la recepció del Cap d’Estat amb els pels de punta, el vestit tot arrugat i la mirada desencaixada.


- Vamos Bruni, el jefe de Estado nos espera
- Ummmm, y no te provoca esto un morbo especial.
- ¿Morbo? Por morbo no me sale nada. No puedo entretenerme, tengo que estar en plenas condiciones para atender mis obligaciones políticas.
- Y que mejor que un polvote rapidito para afrontar la recepción en plenas facultades y totalmente relajado.
- Ummmmm, Bruni, Bruni, sabes que si me lo dices tocando la guitarra no me puedo resistir. (Com diriem en la Ribera, estic aborronat)
- Pues va a ser que ya te tengo convencido- diu la Bruni mentre toca la guitarra i fa gestos insinuants a Sarko.
De sobte, SuperSarko es baixa els pantalons i es tira damunt de la Bruni enviant la guitarra i el romanticisme a mamar.
- Oh, oh, Nico, estás hecho todo un hombretón. Si ya sabia yo que si te tocaba la fibra sensible eras capaz hasta de dejar plantado a un Jefe de Estado. Si, si, si…Por detrás que me gusta más!!!
En sentir a la Bruni dir “Jefe de Estado” el cervell de SuperSarko fa la següent associació: recepción Jefe de Estado-prensa-cámaras-flashes-televisiones-protagonismo
Protagonismo, protagonismo, protagonismo…S’ha bloquejat, el cervell li ha fet perla. La paraula “protagonismo” li provoca un orgasme inmediat i brutal. Total, que la Bruni es queda a dos veles i acaba masturbant-se amb la guitarra.

Així podria haver anat la història, o no. També és probable que tot siga una estrategia del periodista per a vendre més llibres. Ja està especulant-se sobre qui va ser el Cap d’Estat i al Daily Mail (un periòdic rigurós i que tracta temes realment importnts, jejeje) afirmen que va ser la Reina Isabel II. Serà veritat o no? No ho sabem i el cas és que tampoc ens importa.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: