miércoles, 19 de mayo de 2010

VERGONYA TORERA

Este és un concepte que El Beato Camps no coneix ni d’oides. Després que el Tribunal Suprem haja tornat el cas al TSJCV per a que es torne a jutjar, per què consideren que hi han proves que demostren els regalets rebuts pel Molt Honorable, el Beato ens ha tornat a deleitar amb unes declaracions que me recorden el que ens ensenyava el nostre mestre de socials a l’escola, el Despotismo Ilustrado. Allò de “todo para el pueblo pero sin el pueblo”. Si, per què el senyor Camps pareix estar per damunt del be i del mal. Que el TS l’imputa per “cohecho”, ell va i diu que tot és un muntatge de Zapatero i la Vicepresidenta Fernández de la Vega. Que tot és una “autèntica mentira”, que el PSOE ha organitzat un lio i que “estoy más feliz que ayer, más feliz”.

La veritat és que vore al tio amb tota la que li està caient, amb eixe somriure permanent i eixa morenor constant mentre es burla de tots els valencians, provoca sentiments poc agradables en la meua persona –per dir-ho finament-.

El Beato, al igual que els seus companys de Consell s’omplin la boca manifestant quant que treballen pels valencians i dient quan honrants són. Els dóna igual que el TS els impute o manifeste que hi han proves sobrades de delicte per part del President. Ho neguen tot, diuen que tot és culpa de ZP, concretament l’eurodiputat del PP Carlos Iturgáiz ha afirmat que “las acusaciones partían de unas hienas bolcheviques”. Este Iturgáiz passa massa hores amb mayor Oreja a Bruseles.

I dic jo, que passarà amb tots aquells que, com Iturgáiz o Rajuà, posen la ma en el foc per Camps, si el Beato es declarat culpable???


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Sulo Resmes dijo...

http://www.escolar.net/MT/archives/2010/05/grandes-frases-de-camps-sin-miedo.html