viernes, 3 de septiembre de 2010

MÉS GÜRTEL

Ahir eixia a la llum un nou informe policial que denuncia el finançament ilegal del PP valencià. Es tracta d’un informe de més de 100 pàgines i 8 anexos de documentació. L’informe destapa la existencia d’un finançament paral.lel a través d’empreses adjudicataries del Consell.

I és que les xifres són escandaloses. Segons informa la premsa, el PP es va gastar 790.000 € en l’organització del Congrés Regional de 2008. A l’informe de la Unitat de Delictes Fiscals de la Policia (UDFP), es detallen les diferents partides en que es desglosen aquestos 790.000 €. Així tenim: 300.000 € en el diseny, muntatge i desmuntatge de l’escenari; 70.000 € en una festa de catering; 70.000 € més en publicitat del congrés, i així podriem contiuar fins a aburrir-nos.

De l’anàl.lisi de la anomenada “Caixa Barcelona” de Orange Market, s’evidencien pagaments que demostren les monstruoses xifres en que es treballava. 70.000 € per a un concessionari de cotxes de València, 4.800 € en reglas de Nadal, un viatge a Miami i nòmines del personal, 1.000 € per a una sessió de massatge i 140 € per a pagar una multa de trànsit. Com es veu, el Bigotes i companyia disparaven amb pòlvora de rei amb els diners aportats pel PP i per tots nosaltres.

I davant d’açó que diuen al PP? Doncs com es podeu imaginar que tot és una manipulació i que la culpa la té Rubalcaba. Lamentable. I que diu Mariano? Doncs que Camps ha de ser el candidat a les properes eleccions autonòmiques.

En fi, comencem curs polític com l’acabarem, en un merder absolut.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

També va dir Camps que estava molt content pq Rick Costa tornava tenir carné. guai, no??