martes, 7 de septiembre de 2010

NEIRA

Jesús Neira, el fins ara president de l’Observatori Regional contra la Violencia de Gènere de Madrid, ha sigut condemnat a 10 mesos de retirada de carnet i multa de 1.800 €. A més, haurà de fer treballs per a la comunitat. I és que el passat dimecres el senyor Neira anava fent eses pel centre de Madrid en el seu cotxe. Al fer-li la prova d’alcoholemia, el tio triplicava la tasa d’alcohol. Bo, açò no està be, però li pot passar a qualsevol.

Però el que ha fet Neira en lloc d’admetre la culpa i demanar perdó, ha sigut inventar-se una milonga sobre un medicament per a la epilepsia. I clar, la mentira s’ha descobert de seguida. Els medicaments poden agravar l’efecte de l’alcohol, però no provoquen un aument de la tasa d’alcoholemia.

Esta és una mostra més de la ineptitud del fitxatge galàctic d’Esperanza Aguirre. Podria prendre exemple del president de Nuevas Generaciones del PP, Nacho Uriarte, que fa uns mesos també va donar positiu a un control d’alcoholemia. Éste, al menys, va aceptar la culpa i va demanar perdó.


Açò li ha vingut de perles a Esperanza Aguirre per a carregar-se l’Observatori contra la Violència de Gènere, així mata dos pardals d’un tir


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Esperanza, sempre al"quite". Menuda pájara.