jueves, 5 de enero de 2012

Me cague en la mare que ha parit a uns quants.

Me cague en mare que ha parit a Eduardo Zaplana, que començò la era de "despilfarro" a la Comunitat Valenciana.

Me cague en la mare que ha parit a José Luis Olivas, que després de presidir la Generalitat durant quatre dies, ha gestionat Bancaixa de manera deplorable.

Me cague en la mare que ha parit a Francisco Camps, el Beato, per haver continuat i incrementat el "despilfarro" a la Generalitat. Per haver gestionat de manera lamentable la Generalitat i per haver-se beneficiat de la trama Gürtel.

Me cague en la mare que ha parit al PSPV-PSOE, per no ser capaç de fer una oposición de trellat i amb la seua poca lucidesa i manca de liders amb capacitat, ganes d’implicar-se i voluntat de plantar-li cara al PP valencià.

Me cague en la mare que ha parit als periodistes venuts als polítics, per tal d’aferrar-se al poder i a la mamelleta que els dóna diners i conservar així el seu status.

Me cague en la mare que ha parit als sindicalistes que es passen els dies debatint sobre coses inútils que no vana a ningun lloc i no tracten els temes verdaderamente importants per als treballadors.

Me cague en la mare que ha parit als funcionaris que no treballen i que es passen el temps aprofitant-se dels seus privilegis, contribuint així a la mala fama al gremi.

Me cague en la mare que ha parit a tots els que no fem tot el que cal per a que les coses canvien.

Me cague en la mare que ha parit a Walking Dead.

Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: