miércoles, 16 de diciembre de 2009

FINS ALS COLLONS D’AGRESSIONS

Repasant els periòdics espanyols i italians, comprobem com dos agressions estan marcant l’actualitat dels dos països. Ací al nostre pais, si no teniem prou en el cas Haidar –en el qual no vaig a entrar per què ja s’ha creat suficient polèmica en el blog de l’amic Sulo-, ara tenim el cas de Herman Tertsch, presentador de Telemadrid, i els mitjans de comunicació i les diverses tertulies de les diferents cadenes estan donant-nos la vara en la puta agressió.


Com va dir aquell, anem per parts. El fet de que el senyor Tertsch és un consumat terrorista informatiu, és un fet clarament demostrat. Després d’unes declaracions de Tertsch a les que es mostrava disposat a matar a 15 terroristes per a salvar als tres cooperants espanyols segrestats, al programa “El Intermedio” van fer una paròdia al respecte, a la que es veia clarament que era una conya.

Després d’açò, el tio Herman s’en va anar de festa i va ser agredit. Una agressió que està sent investigada per la Policia Nacional. Després d’açò, tant Herman, Esperanza Aguirre, com el braç periodístic armat de la extrema dreta (Intereconomia, El Mundo, Telemadrid, Veo, etc.), estan intentant conectar el video de Wyoming amb l’agressió a Tersch i amb un suposat clima de odi que segons ells hi ha a Espanya. En fi, que com sempre volen traure rendiment polític de l’agressió. i mentre El Gran Wyoming contesta amb humor, que és el que hi ha que fer.






Canviant de pais, però no de tema, Silvio Berlusconi va ser agredit l’altre dia per una persona desequilibrada amb una estatueta de Il Duomo de Milà. La imatge de Silvio amb la cara plena de sang ha donat la volta al mon. Ara, des dels diaris de Il Cavaliere, es busca també traure rendiment polític de l’agressió, culpant a una espècie de conspiració per atacar a Berlusconi de la esquerra política. De fet, han dit que va a investigar els recolzaments que ha tingut l’agressor a Internet, com si d’una conspiració es tractara.

Tot açò és absurd, es tracta d’una persona que té problemes psicològics i darrere de l’agressió sòls està ell i no hi ha cap complot. Total, al igual que al nostre pais, es vol traure rendiment d’una agressió, lamentable. Al cap i a la fi, de segur que Berlusconi aprofita per a fer-se la enèsima operació d’estètica a la cara i rejuvenir uns anys més.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: