martes, 23 de febrero de 2010

NIT DE TERROR A TV

Esta passada nit ha sigut terrorífica en quant a televisió es refereix. Elx xics del canal VEO dedicaren la seua tertúlia a demanar que es torne a jutjar el 11-M. Diuen ara que els explosius no eren Goma 2 Eco com es va afirmar durant tot el procés i, per tant, posen en dubte la autoria dels atentats. Torna la teoria de la conspiració…

Però si canviavem de canal ens podiem trovar amb el gran programa de Intereconomia “El Gato al agua”. Programa caracteritzat com pocs pel gran “pluralisme” que hi ha a la seua tertúlia diaria. Ahir es dedicaren a debatre al respecte de la pitada que es va poder escoltar el diumenge a la final de la Copa del Rei de bàsquet quan sonava l’himne espanyol. Que si estes coses no poden passar a un país democràtic, que si al Rei anà enganyat, que sa Majestat no tenia que haver acudit a la final i tota una serie de despropòsits típics d’aquest programa televisiu.

I mentres tant, en la primera de Televisió Espanyola teniem la elecció del nostre representant per al festival d’Eurovisió. Si no hem tingut prou amb candidats com Karmele Marchante o Chimo Bayo, el que va protagonitzar anit l’escàndol va ser John Cobra, encarant-se al públic i fent gala d’uns modals exemplars.




Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Quico dijo...

Eixe que tens en el cantó de dalt a l'esquerra deia:

"Encuentro la televisión muy educativa. Cada vez que alguien la enciende, me retiro a otra habitación y leo un libro."

Groucho Marx.

I cuanta raó tenía!

Au!