martes, 2 de febrero de 2010

RECULL DE PREMSA

Denuncian a Paris Milton por acoso sexual. El demandante solicita una orden de alejamiento de 90 metros. I a mi que no m’extranya que la dona que va acovardir este estiu a Cristiano Ronaldo faça estes coses… Recordeu el que va dir de Cristiano este estiu: “El afeminado Ron es demasiado gay para mí”.


China advierte a Obama de “graves daños” si se reune con el Dalai. El líder tibetano tiene previsto viajar a Estados Unidos en los próximos meses. La Casa Blanca no ha confirmado ningún encuentro entre ambos líderes. Mira tu estos xinorris, amenaçant al president Obama per a que no es reuneixca amb el Dalai Lama. Dic jo que el president dels EE.UU. serà lliure de reunir-se amb qui vulga, sempre que no siga un terrorista o algo així, i el Dalai Lama molt terrorista no és. Altra cosa és que reivindique la llibertat del Tibet i demane la independència del seu pais, i amb açò li toque els collons als xinates. A més, qui són els xinesos per a donar lliçons morals, polítiques o de qualsevol tipus. Val que creixquen a un 8 % anual, però de respectar els drets humans res de res. Atenció a l’amenaça vetlada que ha fet Zhu Weigun, el responsable per als asunts religiosos i ètnics del Partit Comunista Xinés. Diu que reunir-se amb el Dalai no ajuda en res als EE.UU. a eixir de la crisi. Clar, el que els pot ajudar és no trencar els nogocis amb Xina, el mercat mundial més gran a explotar. Seran…




La amante de Terry estudia vender su historia extraconyugal. Açò estava cantat, després de la polèmica suscitada amb el jugador del Chelsea John Terry per haver-se liat amb la ex del company de club i de selecció Wayne Bridge. A tot açò John Terry, que està casat i té dos fills de tres anys, va ser anomenat “Papá del año” en 2009”. Correcte, papá del año, però no espós de l’any. Ara a la tia sòls li queda triar la revista on declarar les intimitats de Terry i… a forrar-se.


Kirchner se benefició de información privilegiada. El ex presidente cambió dos millones de dólares en 2008. Açò refrenda les informacions que venen apareguent des de ja fa temps, a les quals es diu que el matrimoni Kirchner hauria incrementat considerablement la seua fortuna des de que estan al poder. En 2008 el patrimoni dels Kirchner s’incrementà tan sòls un 158 %, poca cosa.

Rajoy no se atreve a castigar a Aguirre. Rajoy dijo en noviembre que no consentiría conflictos internos del PP "una próxima vez". El PP no sancionará a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ni per haver insultat a un company de partit –hijoputa-, ni per haver donat a IU el lloc en Caja Madrid amb la finalitat de que no l’ocupara un conseller proper a Ruiz Gallardón. Està be això que fa Mariano d’emprar diferents vares per a medir als seus companys de partit, Manuel Cobo i Richy costa reben sanció (este últim es mereix molt més que una sanció), mentre que Espe pot dir i fer el que vulga que no hi ha tio dins del PP que li plante cara.


Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

No sé fins a quin punt, si els xinesos diuen que reunir-se amb el dalai es com els tocares els collons, Obama farà tocar-lis els collons.

Lester Minador-Frappé dijo...

Altra cosa és la nostra opinió de la democràcia Xinesa.

Terry no es novença en eixes coses.

Tort,,però un tio amb vista Kichner.