martes, 20 de abril de 2010

LA LIDERESA


Hui torna a publicar-se en premsa una noticia que demostra una vegada més com se les gasta la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. Els informes policials – que no se si seran de la camarilla de falsificadors dels papers de Laos o no- acrediten els moviments dels agents pagats per la Comunitat de Madrid per espiar als enemics d’Aguirre. En este cas, es relata el seguiment que es va fer a l’exvicepresident madrileny Alfredo Prada, que va ser defenestrat del Govern regional.


Concretament, el 14 d’abril de 2008 (visca la república) seguiren a Prada en un sopar privat. Diu el informe: "Sobre las 22.10 sale del domicilio y se dirige a un restaurante sito en la calle Comandante Zorita, en el cual entra en compañía de su mujer y de una chica muy joven, permanecemos por la zona hasta eso de las 0.50 horas en lo que salen. Al mismo tiempo de la salida observamos un grupo de personas, sin precisar si en tal evento participaron de la compañía de P. Se tomaron matrículas de vehículos con el fin de comprobar propietarios".


Al informe, basat en dades suministrades per Telefónica, es comprova com José Oreja, un dels asesors de confiança del Consejero de Interior, realitza diverses cridades telefòniques situat junt al domicili de Prada. El móvil d’un altre dels asesors de Granados el sitúa al restaurant on Alfredo Prada va sopar amb la seua familia.


Però cóm que “se tomaron datos de matrículas de vehículos con el fin de comprobar propietarios”. Però açò que és? Si pareix que estem en un estat policial!!! Aquestos fets, que pareixen trets d’una pel.lícula de cinema negre de serie B o Z, han tingut lloc durant els últims anys a la Comunitat de Madrid, governada per Esperanza Aguirre, gran lideresa i millor persona. I mentre tot açò ix a la llum, Espe va de bona xica que no sap res i de “señora que destapa escándalos de corrupción”. Una vegada més, lamentable, molt lamentable.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Giro Cecchi dijo...

Esta tiene más peligro que una caja de bombas!!!