martes, 29 de septiembre de 2009

WALLANDER

Després de 7 anys sense l’inpector Kurt Wallander, el 9 d’octubre, el dia de tots els valencians (aborronat estic), arriba a les nostres llibreries l’últim llibre de Henning Mankell, El hombre inquieto.

Henning Mankell, autor de numeroses novel.les de ficció, és a més un dels dramaturgs més coneguts de Suècia. L’escriptor, reparteix el seu temps entre el seu pais natal i Mozambique, on dirigeix el Teatre Nacional de Maputo. A nivell internacional, Mankell és conegut per la saga protagonitzada per l’inspector Kurt Wallander.

Wallander és inspector de policia de la localitat de Ystad, en el sud de Suècia. Està separat de la seua dona, té una filla, amb la que no aconsegueix tindre una bona comunicació. Amb son pare tampoc s’entén molt be. Kurt és un tio despistat, torpe, enamorat de l’òpera, melancòlic, amant de la natura, perdut en mig d’una societat moderna que no entén i un poc borratxo.

Les aventurers de l’inspector Wallander han sigut traduïdes a 37 idiomes i han sigut adaptades al cinema i a la TV.

Després de que Mankell ens deixara orfes fa 7 anys a tos els enamorats de Wallander, arriba ara la onzena novel.la protagonitzada per l’inspector suec. La nova novel.la ens mostra a un Wallander que ja és avi, i que s’enfronta a la desaparició dels sogres de la seua filla Linda. A més, a la novel.la Kurt patirà un problema afegit, la pèrdua de memoria. Esperem amb expectació poder llegir-la i comprobar si és tan bona que les anteriors.

Este és l'inici de la novel.la “La vida del inspector Kurt Wallander ha cambiado: no sólo se ha comprado una casa en el campo -un sueño que llevaba tiempo acariciando- y por fin tiene un perro, sino que su hija Linda, que ya trabaja como policía en Ystad, lo ha convertido hace poco en abuelo de una niña".

Desde el lupanar de rica miel, esperant amb ganes l’arribada del dia de tots els valencians.

3 comentarios:

Sulo Resmes dijo...

Cagüen la puta... jo si que estic aborronat. No sabía nada tío. El día 9 me planto en la FNAC a comprarlo. El puto Wallander, el mejor de los detectives suecos y no esa caricatura de detective que atiende al nombre de Lisbeth Salander.

Ya sólo falta que cesen al "Ric" Costa para que el día sea redondo.

lupin dijo...

Pero como q vas a comprar el llibro el dia 9, el dia de tots les valencians!!! Mira que te lo tengo dicho, hay que respetar los mandamientos de nuestro señor, concretamente el tercero: Santificarás las fiestas.

Es q no respetas nada a nuestro jefe el Beato Camps !!!

Lester Minador-Frappé dijo...

El día 9 obriran les llibreries o obriran la FNAC.

Este tipus es anterior al boom de novel.la negra sueca??

Jo m´he llegit "La leona Blanca",, i bé,,però no apabullant,,,per a anar de cap el día 9. Aixó sí, només era un llibre i potser siga poc per a parlar amb coneiximent de causa.