jueves, 22 de octubre de 2009

FRAGA IRIBARNE

Manuel Fraga Iribarne, Ministre d’Informació i Turisme durant la dictadura franquista, fundador d’Alianza Popular, “pare” de la Constitució, president de la Xunta de Galicia i famós entre altres coses per banyar-se a Palomares després de l’accident del bombarder nord-americà a l’any 1966; no deixarà mai de sorprendrens. Recentment, a una entrevista a “El Faro de Vigo” ha desvetllat que li va donar carabasses a la mismísima Ava Gardner.

És a dir, més de la meitat del mon morint-se per l’actriu de Carolina del Nord i Don Manuel (hostiassss pareix Lopera), diu que va rebutxar la invitació de la Gardner per a prendre unes copes. Afirma que la consciència i la obligació moral estaven per davant. I clar, a Ava Gardner no li va sentar molt be tot açò, a una festa que va tindre lloc uns dies després, va vore arribar a Fraga i s’en va anar.

Continua la entrevista Fraga Iribarne dient que podria haver tingut éxit amb altres dones com Carmen Sevilla, Anita Ekberg, Audrey Hepburn o Elke Sommer, però que va evitar caure en els braços d’aquestes actrius obligat per les seues conviccions. Xèeeeeeee mira tu, el tio Fraga “haguera” pogut ser tot un piuer, però l’amor per la seua dona era més gran que les seues “temptacions braguetils”.

Clar, també és facil dir tot açò després de 40 anys, ningú li va dir que és mentira. No sé jo si el que diu Fraga serà veritat o no, però el cas és que davant de dones com Audrey Hepburn, per ficar un exemple al atzar, seria difícil haver-se resistit, per moltes conviccions que una persona tinga. Jo, per si de cas, vaig deixar de banda fa molts anys tota la conciència i les obligacions morals, no siga que un dia me trobe amb Scarlett Johansson i les putes conviccions me van a impedir fer que s’enamore de mi, jejeje.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: