miércoles, 7 de octubre de 2009

LA ISLA DE LAS RELIGIONES

Que la religió ho tiny tot és un fet de sobra contrastat. Però, un dels llocs on la religió no es posava era al futbol. Val, doncs ja no és així. El fet del que vull parlar-vos ha ocorregut a França, on un equip d’aficionats s’ha negat a jugar un partit contra un equip anomenat “Paris Foot Gay”, un equip creat fa 6 anys per a combatre l’homofobia. Des de l’equip en qüestió, els membres del qual es declaren musulmans, s’envià el passat dissabte un correu electrònic al seu contrincat en que es deia que: “Lo sentimos pero por lo que respecta al nombre de su equipo y conforme a los principios del nuestro, que es un equipo de musulmanes practicantes, no podemos jugar contra ustedes, ya que nuestras convicciones son, de lejos, más importantes que un simple partido de fútbol. Una vez más, perdón por haber avisado tan tarde.”

Davant d’açò sols puc dir que l’equip este que s’ha negat a jugar està format per subnormals profunds, que justificant-se en la seua religió fan acte de la homofobia més absoluta. Al futbol hi hauran patades, colzades i tot tipus de pilleries posibles, però dins del camp no tenen cabuda les ideologies, les religions o les orientacions politiques.

I demanen perdó no pel fet de negar-se a jugar, si no per haver avisat tard, te cagues! No sé si estos jugadors musulmans es neguen a jugar contra l’equip homosexual per què ho hauran llegit al Coran, cosa que dubte molt, però si han trobat alguna referència a la homosexualitat en un llibre de fa 2.000 anys, segur que en troben una del mateix estil en la que es prohibeixca la utilització del correu electrònic, que és com han comunicat a l’equip rival que no acudiran a jugar. Que s’ho facen mirar, a vore si han comés un pecat mortal al haver enviat un puto email.

Ara me ve a la ment una proposta a la cadena televisiva especialista en telebasura y reality’s diversos, Telecinco. Podrien fer un programa de l’estil de La isla de los famosos o Supervivientes, però que es diguera “La isla de las religiones”. Podrien tancar a una casa, o a una illa, a membres de les diferents religions, i a vore com es porten entre ells. S’imagineu a un testic de jehova amb un musulmà, un catòlic i un budisa. Ale, tots ahí, a vore si es maten entre ells. A vore si així se n’adonen dels comportments subnormals que es duen a terme en nom de la religió.

Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Paolo Vasile dijo...

Estas contratado. ¿Cuando hablamos de dinero?