miércoles, 7 de octubre de 2009

GÜRTEL

El cas Gürtel s’exten com un tumor metastasiat, impossible d’extirpar. Ahir es va alçar el secret de sumari de part del cas Gürtel i han eixit a la llum pública diversos documents que demostren la implicació del PP de Galicia, Madrid, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana. En un primer moment els populars argumentaven que tot eren invencions d’un jutge que buscava venjança (Baltasar Garzón), però una vegada el jutge es va inhibir dels cas, s’ha fet evident que alguna cosa podrida hi ha al darrere. Pareix ser que tota la trama començà amb el govern d’Aznar i que ha continuat després.

Preguntat el senyor Rajoy per aquestes informacions que apareixen a la premsa, el lider del PP declara que hi ha que tractar-les amb “indiferència”. A vore si quan comencen a empresonar als seus també actúa amb indiferència.

Ara m’en vaig de pont, a vore si quan torne ha hagut alguna dimissió, o al menys han empresonat a algún fillet d’estos, com per exemple el vampiro Ricardo Costa, que ho té més que mereixcut.


Desde el lupanar de rica miel.

4 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

el que queda com un drap es Camps,,,apart de mentir,,i deixar entreveure coses xungues a La Núcia.

Entre el tema de "Bigotes o no sé quí",,te quiero un huevo. I ara que vol un foto amb Obama i que Pablo Crespo només li la podría aconseguir amb el governador de New Mèxic. Només falta saber que la casca amb un guant de Pluto (el gos).

El tio repuntat dijo...

dimitir, dimitir, no crec que dimitisca ningú, i lo de la pressó està per vore........

Lester Minador-Frappé dijo...

Cesen temporalment a Rich Costa...de moment.

lupin dijo...

Predicció encertada