martes, 11 de noviembre de 2008

RE-MUERTE A...LOSANTOS, MOA I VIDAL


L´altre dia al programa Salvados, que presenta Jordi Èvole, més conegut per tots, com el "Follonero", van entrevistar Jiménez Losantos aprofitant la presentació d´un llibre anomenat "Por qué dejé de ser de izquierdas", de un tal Javier Somalo y Mario Noya...que no se qui son, però "dime con quien andas, y te diré quien eres..."
Doncs bé, la presentació amenitzada per Losantos, Pio Moa i César Vidal no va tenir desperdici...perque tota ella ho era...
El gran César Vidal, va començar dient que "el bien, la verdad, la justicia y si se me apura la belleza...rara vez han transitado los caminos de la izquierda..." ahi queda.
Aquest tiparraco que va d´intel.lectual, fa gala d´un Platonisme acrític, quan identifica totes aquestes qualitats com a un tot, com si fos impossible, ser un gran escriptor, posem per cas, i amic de dictadors de qualsevol signe...
A més a més, recupera un mite que a estes altures ja fa olor a naftalina, mitjançant el qual s´identifica, o millor es qualifica en funció de la filia política, les activitats, obres... a les persones. No perdre més temps argumentant lo sectari, reaccionari i obertament anti-il.lustrat d´aquestes opinions; però el que resulta preocupant és la cada volta més extesa costum de sesgar les informacions i tirar cap a casa, deixant de banda l´esperit crític.
Que aquest extrem esdevinga, un signe identificatori dels sectors més retrògads de la dreta, és quasi-natural, el que ja no em sembla de rebut és que per a desacreditar-los, s´empren les mateixes tàctiques.
A RIO REVUELTO GANANCIA DE PESCADORES...Y PÉRDIDA DE PECES!!!
house´s ergo sum

No hay comentarios: