miércoles, 11 de marzo de 2009

¿CHORREO? Nooooooooooo, que va!

Després de la jornada de Champions League d’ahir, he decidit comentar unes cosetes al respecte. Començarem pel Reial Madrid, però tranquils, hi haurà per a tots:

- Ai amic Boluda (que amb eixe cognom podries ser del poble) està clar que la llengua no té os! No sé si les declaracions del tio Boluda tenien la intenció d' intimidar als jugadors del Liverpool (por cierto, quasi ho aconsegueix, sòls li faltaren uns quants gols per a aconseguir-ho, jeje) o la de tranquilitzar a l’afició madridista. Pero, perquè no deixem que de les coses esportives parlen els que han de parlar, entrenadors i jugadors. Be, els jugadors millor que es callen, perquè per al que tenen que dir! Ah, i Mijatovic que es dedique a engordar per a morir i prou (per molt mal que li sente al nostre amic Mirko), perquè dic jo que alguna responsabilitat tindrà en la confecció del planter madridista, no?


- Ai Juande, que sobrevalorat que estàs des de que passares pel Sevilla! Sense oblidar-nos de que els jugadors del Reial Madrid no estagueren a l’altura del partit d’ahir, el que està clar és que no hi ha color entre Rafa Benítez i Juande Ramos, sòls cal mirar el plantejament que cadascú d’ells va fer. La pregunta és, quanta videos haurà vist Benitez del Reial Madrid d'aquesta temporada? De segur que tenia el partit més estudiat que Juande. El Liverpool va eixir a pel partit des del primer minut. En canvi, el Madrid, no sé a que va eixir. Tenint en compte que necesitava guanyar, en lloc d’eixir a per el partit, va eixir a vore-les vindre, supose que esperant que el Liverpool dominara i ells eixir a la contra. Al menys, això es despren de l’equip que va traure que, por cierto, penós. Sabent que l’equip anglès compta amb un dels centres del camp més poderosos (Gerard, Mascherano i cia), en lloc de buscar les bandes, l’equip es va dedicar a atacar al Liverpool pel centre. I clar, així és molt fácil fer la pressió, sempre es donaven accions de dos contra un, el que propiciava recuperacions de pilota molt ràpides.


- Ai, com deixant treballar a un bon entrenador arriben els resultats! Menció especial per al Vila-Real, el fet de que un equip d’una ciutat de menys de 60.000 habitants arribe a octaus de final de la Champions League, és una cosa a destacar. Està clar que compta amb molts jugadors excepcionals, Diego López (un dels millors porters del panorama futbolístic actual), Marcos Sena, Giuseppe Rossi i tants altres, però guanyar a casa del Panathinaikos no és cosa fácil, encara que l’equip Grec no siga un dels més forts d’Europa, a casa apreten molt amb l’ajuda dels seus aficionats.


- Ai Platini, a vore si com a directiu de la UEFA demostres la mateixa qualitat que com a jugador! Per a finalitzar, dedicarem unes paraules a Michel Platini, el president de la UEFA. Ahir es trobava presenciant a Atenes el partit del Vila-real. Per tant, va comprovar de primera ma, com els aficionats grecs encenien bengales, i no poques, i com feren la ma tot el que pugueren i més amb el laser als jugadors de l’equip castellonenc. Espere que açò acabe amb una sanció, que més enllà de ser econòmica, caldria que consistira en el tancament de l’estadi del Panthinaikos. Si volen jugar a Europa, cal que respecten unes normes i, si estan per civilitzar, doncs que no juguen i punto, com diria Cortés.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Sulo Resmes dijo...

Totalmente de acuerdo en lo de Vivente Boluda Balambambú... menudo bocazas está hecho el boludo oficial del reino.

Respecto a lo de Juande y Benítez, 50% de acuerdo. El tío Juande es un buen entrenador para equipos de media tabla, con más prensa que resultados. Ahora, a pesar del espectacular resultado del Liverpool, Benítez también me parece un mister con más prensa que resultados. De hecho hay un dato que a los listos de la prensa se les olvida últimamente cuando hablan de él: cinco años en un equipo con el cuarto/quinto presupuesto del mundo y sólo un título, nada más llegar por cierto (igual que Heynckes cuando recogió la herencia de Fabio Capullo).

No se, tampoco creo que Benítez sea un monstruo de los banquillos, eso sí, anteayer y en la ida el planteamiento le salió de cine... igual que a Abel en el Bernabeu y ya vimos lo que pasó ayer.

Un saludo crack...