jueves, 7 de mayo de 2009

EL CONDÓN ASESINO



La policia suïssa investiga un extrany cas que ha ocorregut estos dies. Una xiqueta de 7 anys i sa mare de 41 passen per Mc auto, arrrepleguen els dinar i s’en van tranquilament a una zona de picnic a menjar-se’l. Fins ací tot normal, la sorpresa arriba quan la xiqueta es troba entre les creïlles de luxe del seu menú “Happy meal” un condó, si, si, un preservatiu a les creïlles i damunt estava obert.

La mare manté que és imposible que ningú posara el condó al mc menú des de que el compraren fins a que la xiqueta es disposara a menjar-se’l. “Nos instalamos. Yo le di el saco a mi hija y se comió la hamburguesa. Después empezó con las patatas y en ese momento sacó el objeto de la bolsa, sin saber lo que era, y me lo enseñó”, ha assegurat.

De moment, els portaveus de la cadena d’hamburgueses callen, fins a que no averiguen que ha passat.

I clar, tenen a tota la policia suïssa fent averiguacions al respecte. I podem pensar, qué haurà passat? Que dos empleats de Mc Donald’s, imbuïts per vore’s en els atractius uniformes amb gorreta i tot s’hagen posat tibios (ja sabeu que això dels uniformes li posa prou al personal) i se n’hagen anat al magatzem a donar-li una alegria al cuerpo? I a meitat de la feïna els haja interromput el talla rotllos del seu cap, i hagen deixat el condó tirat per qualsevol lloc, per exemple, dins d’un paquet de creïlles de luxe?

El que haurà passat no ho sabem però, que en pensarà de tot açò Benet XVI, excomulgarà a Mc Donald’s per tindre uns empleats promiscuos que utilitzen preservatius? Jo propose que envie a la Guàrdia Suïssa a esbrinar el que ha passat. De segur que quan vegen entrar a estos “machotes uniformats” al Mc Donald’s algun empleat se’ls tira al damunt i es fa una “guarrerida española”. D’aquesta manera endevinariem qui són els propietaris del condó.

De moment, la policia ha assegurat, després d’analitzar el preservatiu, que no està gastat, cheeeeeee!!!, ja m’han desmontat la història, jeje. Així és que tindrem que pensar en altres alternatives. Seguirem informant.


Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Sulo Resmes dijo...

Lo peor de todo es que a esa mierda de patatas las llamen "De luxe"... igual es porque ahora llevan regalo.

Lester Minador-Frappé dijo...

Són les de les fotos???

lupin dijo...

Home clar, la de la dreta es la filla i la de l'esquerra és Miss Mc Donald's, sòls li falta la banda.