viernes, 29 de mayo de 2009

GLADIATOR

Es conegut que alguns entrenadors dels mes diversos esports empren música, videos o qualsevol altre recurs per a motivar els seus jugadors davant partits importants. Alguns motiven als seus jugadors amb frases solemnes, amb palmadetes al pit abans d’eixir al terreny de joc, o altres com l’ex-entrenador del Betis Paco Chaparro, el "Mick Jagger de Triana”, motivava als seus jugadors amb la cançó “Resistiré” del Dúo Dinámico. Ara s’ha conegut que Pep Guardiola va utilitzar abans de la final al Olimpic de Roma un video amb escenes de la pel.lícula “Gladiator” de Russell Crowe. On havien cares dels gladiadors, al video hi havien accions de tots els jugadors del Barça, gols d’Etoo, parades de Victor Valdés, jugades d’Iniesta o Xavi, etc. Al mateix temps es podia escoltar l’aria "nessun dorma" del acte final de l’òpera Turandot, de Giacomo Puccini.

Ja m’imagine a tots “aborronats” (paraula esta que no és molt coneguda fora de la Ribera) en finalitzar el video. Bueno, tots no, de segur que Henry estava pensant en Carla Bruni o algun altra compatriota seua. Diuen que en encendre els llums alguns jugadors ploraven, i altres cridaven com a bojos.

El cas és que no sé si el citat video va contribuir a la victòria, el cas és que el resultat va ser just, va guanyar el millor.
Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Tremendo aixó del "Mick jagger de Triana".. El cas, és que el que han ficat després,,també es pareix