sábado, 9 de mayo de 2009

VISCA EL GLAMOUR


Em vaig sobresaltar al consultar la premsa del divendres davant un titular del Levante EMV: “Athina Onasis y Carlota Casiraghi se pelean por 750 euros”. I me dic, ja els pose jo els 750 € i en pau (serà per diners), que dos dones de tan alta alcurnia no poden estar barallades per tan nimia quantitat de diners.

Però, en llegir l’article me’n recorde, este cap de setmana es celebra a València, concretamente a la Ciutat de les Arts i de les Ciencies (CAC), el “Gran Premio de Valencia” de hípica, corresponent al “Global Champions Tour”. En fi, que durant tres dies van a reunir-se a València els genets més importants del panorama mundial.

I clar, com que la hípica és un esport al que no tots els mortals tenim accés, doncs junt als millors genets podem trobar alguns del hereus de les fortunes més importants del planeta. Personatges de la talla de Athina Onasis, Carlota Casiraghi, Marta Ortega (filla de Amancio Ortega, l’amo de Zara), la Infanta Elena o Cayetano Martínez de Irujo, estaran presents al Campionat.

El divendres es celebren tres proves a les que participaran els famosos, en les que els premis són de 750 €, 900 € i 1.500 €, deixant per al dissabte la participació dels verdaders professionals de la hípica.

Així que ja es podeu imaginar la quantitat de glamour per metre quadrat que es va a donar cita este cap de setmana a València. Un altra dada interessant seria conéixer la quantitat de bitllets de 500 € que hi haurà a la ciutat estos dies, de segur que més de la meitat de tots els que circulen per la UE.

Així que ja sabeu solters, esta és la nostra oportunitat de pegar el “braguetazo” i poder així deixar de treballar i dedicar-nos la resta de la vida a coses més excelses. Ara, que coneguent com està el percal, de segur que tindriem la mala sort de que l’única que es fixaria en nosaltres seria la Infanta Elena, sobre la qual no farem comentaris no siga que ens passe com als de El Jueves.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: