viernes, 22 de mayo de 2009

POLÍTICA VALENCIANA

Vos assegure que no volia parlar del cas Gürtel, però és que ja no puc aguantar més, si no fair explotaré i com passe de mossegar-me la llengua i enverinar-me, doncs he decidit escriure algo al respecte.

Diverses coses vuic dir sobre els nostres polítics. En primer lloc, respecte al Beato Camps i obviant el lamentable espectacle que van montar el dia de la declaració al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, hi ha que dir que independentment de la seua culpabilitat o inocència al procés judicial, on ha de donar explicacions és davant els representants dels ciutadans que són els que l’han triat, és a dir, a les Corts Valencianes. No val simplement amb aclarar-ho davant el jutge, als polítics els és d’aplicació allò de que no tan sòls han de ser honrats, si no que a més ho han de paréixer. El que passa és que com tenen majoria absoluta es poden permetre el que vulguen.

Es cas Gürtel ha posat de manifest, una vegada més, la incapacitat de l’oposició de fer res interessant. Respecte al PSOE-PSPV, els seus portaveus són penosos, sempre encaminen les seues crítiques per on no han d’anar.

Després està la polèmica Mónica Oltra de Compromís. Fa unes setmanes fa protagonitzar l’espectacle de la camiseta on es llegia “Wanted” en referència al President Camps. Ahir en la sesió de control al president, es va despenjar amb un discurs que no porta a ningun lloc. Va dir que mentres els seus avantpassats lluitaren per la democracia i la llibertat i patiren l’exili i mort, els avantpassats ideològics del PP torturaven en comisaries i feien juís sumarísims per raons polítiques. Clar, al final tot va acabar amb bronca, com no podia ser d’un altra manera. Ací podriem fer un símil futbolero. És com els últims minuts d’un partit, l’equip que guanya es dedica a perdre temps per a que arrive el final i l’altre equip en lloc d’intentar aprofitar les seues armes, perd el nord, es posa nerviós i entra al joc brut de l’equip que va per davant en el marcador. Tots sabem com acava tot açò, passen els minuts de descompte i l’arbit pita el fnal del partit. Doncs açò és el que passarà amb el cas Gürtel, no aconseguiran demostrar que Paquito haja comés els fets que se l’imputen, com a molt acabarà caient algun alt funcionari de la Generalitat i ja està. Durant el temps que dure el procediment uns es dedicaran a perdre temps, a provocar faltes i a enredrar tot el que puguen. I els altres, amb la miopía que els caracteritza, contribuiran a que els senyor Camps “salga de rositas” de tot açò. Per ací no anem be. Una vegada que s’ha trovat un fil del que tirar (el cas Gürtel) i en lloc d’aprofitar-lo es dediquen a dir una tonteria darrere d’un altra a les Corts. Lamentable.


Menció especial hi ha que fer al vampir, xuplasang, bastardo, rata de dos patas, trepa, impresentable, cínic i manipulador de Ricardo Costa (com veieu este home me posa sobremanera). Este pobret animalet va declrar no fa molt que passa difucultats per arrivar a final de mes, serà mal parit el tio. Por cierto, se n’heu adonat de les camises que lluïx, porta unes camisetetes amb uns minicolls que crec jo que li impediran que la sang li arrive al cervell, sòls així s’expliquen les seues declaracions.


Per últim, no puc obviar el tema de Canal 9. És lamentable el tractament que estan fent de tot el procés. El dia de la declaració de Camps al TSJCV, no van traure la noticia fins a la meitat de les noticies, i quan ho van fer va ser per a mostrar com el President proposava mesures per a superar la crisi. Clar, tenen un bon mirall al que mirar-se, el Duce del segle XXI, Silvio Berlusconi, Il Cavaliere. Utilitzen els mitjans de comunicació públics (pagats amb els diners de tots) per afovorir els seus interessos polítics. M’agradaria saber el que pensen els periodistas de la televisió pública valenciana del seu treball per què, o són uns peperos que te cagues o són uns miserables que fan una feïna rastrera, i no sé que és pitjor.


Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Sulo Resmes dijo...

Hoyga usté, so progre, respete al Richi y al Curita que son gente mu honrá. ¡Con todo lo que han hecho por nosotros!... así se lo pagan.


PD. Otro significado de imputado:que lo han pillado de putas o que su madre se dedica a ese noble oficio.

Lester Minador-Frappé dijo...

buff Canal 9 es terrible. Entre tertulies y programetes en canal 24-9 estem superinformats.

La senyora Oltra fà el ridicul tot el que pot i mes. Crec que l´unic positiu que fà es que es publicita.

Sulo Resmes dijo...

Espera que esta es mu grande: José Mª García en un encuentro digital de coPPe.es:

"Lo último (de Aznar), patético, es que firma un contrato multimillomario con Planeta y sale con un libro diciendo 'yo sé cómo salir de la crisis'. Oiga, con perdón, no sea usted cabrón, coja al presidente del PP o al de su país y explíquele cómo salir de la crisis"

je je je