jueves, 27 de agosto de 2009

ELS PUTOS 420 EUROS

Una vegada més, i ja van unes quantes, es torna a generar controversia davant d’una iniciativa del Govern. En aquest cas per l’aprovació del “Programa Temporal de Protección por Desempleo e Inserción” que facilitarà la cobertura econòmica a parats que esgoten la seua prestació o subsidi i tinguen rentes inferiors al 75 % del Salari Mínim Interprofesional. El Decret Llei aprovat el passat 13 d’agost estableix que els parats per als qual finalitze l’ ajuda per desocupació, anomenat cotidianament “el paro”, tindran la possibilitat de rebre una ajuda de 420 € mensuals sempre que es comprometen a participar en itineraris actius d’inserció i, tot açò, per a evitar el risc d’exclusió social.

Aquesta iniciativa, la de prolongar el temps en que els parats poden rebre ajuda, contribueix a ampliar la protecció social i, en principi, no pareix tindre aspectes negatius si queda clar en finançament dels fons que es destinaran a les ajudes, és a dir, si hi han diners. Però pareix ser que s’ha creat polèmica al voltant de la mesura del Govern. Les oficines d’ocupació estan desbordades de gent que demana informació sobre l’ajuda i els funcionaris que els atenen manifesten que no han sigut informats com cal de l’ajuda i, per tant, no poden dónar tota la informació als parats.

Per tant, el problema no pareix ser l’ajuda en si mateix, sino la informació que s’ha donat o, millor dit, no s’ha donat. Pareix que no s’ha explicat suficientment be el tema i clar, el PP que passava per allí ha aprofitat per a crear polèmica, que no se diga. Una vegada més, una bona iniciativa del Govern es veu entelada per la campanya propagandística del Partit Popular, que s’aprofita de la mala política de comunicació de que està fent gala el Govern de Zapatero. Diuen que si és una mesura improvisada, que no saben el que fan, etc. El cas és que

A mi tota aquesta problemàtica me pareix una soberana tonteria. Buscant a la xarxa i sense esforçar-me molt he trobat tota la informació referent a l’ajuda dels 420 €, esta és la pàgina en qüestió: http://www.ayuda420euros.com/



PD. I que em dieu de la suposada trama d’espionatge que està patint el PP, segons ells, clar està. LAMENTABLE, una vegada més. Muerte per a De Cospedal, marianín i tots els seus.

Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

House´s dijo...

Ja fa fastic tindre que anar continuament explicant-ho tot...en quan al PP remiteixo als Macarras de la Moral...i por cierto, SOU MALEA!!!!!!

Lester Minador-Frappé dijo...

si Zetaper decidira llevar la policia, De Cospedal mantindria les seues afirmacions respecte al estat policial?