jueves, 6 de agosto de 2009

SHARON STONE, PER A L'EDAT QUE TÉ...


De segur que a més d’un encara li tremola tot al recordar a Sharon Stone en les escenes de “Instinto Básico” (Paul Verhoeven, 1992). Des de que protagonitzara esta pel.lícula que la va catapultar a la fama, ha alternat films de tot tipus, uns millors com “Casino” de Martin Scorsese o “Flores Rotas” de Jim Jarmusch, i altres de pitjors com la segona part de Instinto Básico o “Rápida y Mortal” de Sam Raimi. Últimamanet a l’actriu, defensora dels drets del poble tibetà, se la pot vore a actes benèfics amb companys de professió.

Ara l’actriu un poc més major que quan va rodar Instinto Básico, ha protagonitzat un reportatge fotogràfic per a la revista francesa Paris Match, al que se la pot vore amb corsés, guants i altes botes, en unes poses molt sensuals. A les fotos se la veu espectacular per als 51 anys que té. Lluïx un cos excel.lent i a les declaracions que ha fet demostra que a banda d'atractiu, la tia també té cap. Afirma la tia que la vida no s’acaba als 50 anys i que no enten a les dones que s’estiren la pell fins a perdre tota expresió. Ahí estem Sharon.

La veritat és que en Sharon Stone es nota el pas del temps, però mirant les fotos, com diria Lester Minador Frappé, per a l’edat que té…



Desde el lupanar de rica miel< /em>.

No hay comentarios: