jueves, 25 de marzo de 2010

MARIANO - MARIONETA


ETA y Zapatero no son adversarios sino que son aliados potenciales…Se trata que ETA se haga presente en los ayuntamientos y en las instituciones del País Vasco, y una segunda parte en las elecciones generales, donde ETA devolvería el favor a Zapatero para ayudarle a ganar las elecciones”. Estes són les declaracions que ha fet esta setmana Jaime Mayor Oreja

Son aliados potenciales porque ambos buscan una España debilitada… hay muchos signos que indican que estamos en la segunda parte del proceso de resolución de conflictos”. Diu Oreja que el Govern i ETA estan negociant, però clar, no aporta prova alguna.

Hauriem de recordar-li al senyor Mayor que el Govern d’Aznar, quan ell era Ministre de l’Interior, es va sentar amb representant de la banda terrorista a Suïsa, i que el mateix Aznar anomenama per aquell temp a ETA Movimiento de Liberación Nacional. Ai, qué curta és la memòria d’alguns, cosa que es demostra després a les eleccions. A més, cóm pot posar en dubte l’actual política anti-terrorista del Govern, quan s’estan produïnt més detencions d’etarres que mai?

Fins i tot, Pedro J, -el més gran dels conspiradors- ha afirmat que no té informacions al respecte de la posible negociació entre el Govern i ETA.

I que diu Rajuà de tot açò, doncs que Mayor Oreja va ser un gran ministre i que té un gran coneixement sobre la política antiterrorista i, per tant, hi ha que escoltar-lo quan parla sobre el tema. LAMENTABLE.

Per altra banda, tenim a la gran lideresa, la presidenta de la Comunitat de Madrid, que continua guanyant-li terreny a Rajoy. Ara amb el tema del IVA, però abans amb els bous, i la propera setmana segur que es torna a traure algun altre tema per a estar en el “candelero”. Serà inútil este Rajoy, que no es dóna compte de que la presidenta de la Comunitat de Madrid li està guanyant terreny i està invaent territori que no li correspon.

Esperem que la crisi i altres errors del Govern no provoquen que el PP guanye les properes eleccions generals, perque tindrem com a president a Mariano-marioneta, que es dedica a vore-les passar i no té criteri propi. Tot açò si Espe no se’l carrega i acaba ella com a candidata a les eleccions, ja no m’extranya res en este partit.


I per si no hi havia prou, qui faltava per crear polèmica? Doncs si, el gran estadista i millor persona, el Rei “Jose Mari I de España”. I sobre qué ha opinat ara monsieur Aznar? Ha parlat sobre la reforma sanitaria d’Obama. I qué ha dit? Doncs ha fet notar que la inmensa majoria de la opinió pública americana està en contra de la reforma sanitaria. Reforma que, cal recordar, amplia la cobertura sanitaria a 32 milions de ciutadans. Persones que fins ara no tenen accés a la sanitat si no disposen d’assegurança privada.

Ansar es fa resò de la opinió dels que estan en contra als Estats Units, “la salud pública es una responsabilidad individual de cada persona”. En fi, noves declaracions que demostren els grans coneixements de té Aznar de política internacional, així no m’extranya que done classes a la Universitat de Georgetown.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: