miércoles, 3 de marzo de 2010

MUERTE A…WILLY TOLEDO


No vaig a dedicar este post a criticar les qualitats interpretatives de Guillermo Toledo. No vull mesclar unes coses en les altres, una cosa és que ens parega millor o pitjor actor i l’altra que critiquem la seua vesant política. Els motius pels quals proclame hui la mort internetil d’aquest actor espanyol són le seues declaracions al respecte de la mort del represaliat cubà Orlando Zapata.

El senyor Toledo ha manifestat en referència als cubans empresonats que "No son simples disidentes ni prisioneros políticos". Respecte a Orlando Zapata ha assenyalat que "este señor, al que se llama disidente, no era más que un delincuente común, que ha sido forzado y manipulado por otras personas parece ser que para ponerse en huelga de hambre y llegar al extremo de dejarse la vida".

Després Willy declara que hi ha una persecució internacional contra el govern cubà i coses per l’estil. Si, si, clar, hi ha una conspiración mundial per atacar al règim cubà. I dic jo, no serà que a Cuba no es respecten els drets humans i, per tant, a tot aquell que té dos dits de front no li semblen be les accions del govern dels germans Castro?

Les pràctiques abusives i totalitaries en un país al que no es respecta la llibertat, la crítica, la diversitat, etc., han fet que es perda definitivament el recolzament a la revolució cubana.

Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

Sulo Resmes dijo...

Pues ahora dice que se le ha malinterpretado y que han ido a por él...
Tanto que quieren desmarcarse de los fútbolistas y al final recurren a las mismas técnicas para quitarse el muerto... joder, si es que el "nusé" ronaldiano está infravalorado. Ale adiós

Anónimo dijo...

Serà possible, ja et veia jo un cert paregut amb lles "juventudes del PP", amb eixa barbeta...jajaja
Es que no pot ser!