lunes, 28 de junio de 2010

CRISIS, WHAT CRISIS? III

Inmerses en plena crisi totes les Administracions i endeutades com estan totes fins a les celles, totes ??? Noooooo, l’Ajuntament de València pareix que és alié a la crisi mundial. Dic jo q ha d’estar totalment sanejat i amb un superávit de collons, per què d’altra manera no s’entén que l’Ajuntament de Rita pague un creuer per a la Fallera Major de València i la seua cort d’Honor valorat en 32.000 €

Es tracta d’un creuer pel Mediterrani que partirà de València el proper 31 d’agost i durarà fins al 7 de setembre, passant per Eivissa, Tunisia, Nàpols, Livorno i Montercarlo. Com es veu, un viatge caracteritzat pel patiment.

Desconec quin és el motiu del viatge. Però el que si sé és la poca vergonya que té Rita i els membres de la corporació local, per què inmersos com estem en plena crisi, amb tots els governs retallant despeses per totes bandes, reduint els sous dels funcionaris, congelant les pensions, i va ella i no se li ocorre un altra cosa que pagar-li un creuer a la Fallera Major al crit de SERÀ PER DINERS i AÇÒ HO PAGUE JO.

Que diu Rita Barberà, “yo me cago en la puta crisi, pa mis falleras lo mejor” (i ja ficats a vore si me tire a la Fallera Major.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: