jueves, 17 de junio de 2010

SARA CARBONERO CULPABLE?


Des de la premsa anglesa acusen a la periodista de Telecinco i novia d’Iker Casillas, Sara Carbonero de ser la responsable de que el porter de la selecció espanyola no estiga concentrat en la seua feina. Val, la Carbonero està tremenda i té pinta de que no li agrada ni ná! Si, ja sabem que la Carbonero informa a peu de camp en els partits de La Roja i es dedica a entrevistar a jugadors i tècnics abans i després dels partits. De fet, ahir després del partit va entrevistar al seu amorsito Iker Casillas. La entrevista va ser molt professional, donat el mal ambient que hi ha havia per la derrota.

En quan a les acusacions de la premsa anglesa, crec que no estan ells precisament lliçons. Hui en dia qualsevol jugador dels que està al Mundial pot des de l’habitació de l’hotel, estar conectat amb la seua parella, pot estar ficat a un Chat, pot estar practican sexe telefònic amb la seua novia, la seua amant, o amb una periodista o una aficionada o amb la recepcionista de l’hotel. De fet, hi ha alguns que s’entretenen jugant a la PlayStation.

El que han de fer els futbolistes, al igual que la resta dels mortals quan estan a la feina per la qual són remunerats, és intentar abstraure’s d’aquelles coses que el poden marejar. Hi han coses més difícils de superar que altres, però no crec que la presència de la Carbonero distraga a Casillas, o al menys, no el distrau menys que a altres futbolistes que també tenen parelles famoses i bien rebuenas.

I dic jo, els que critiquen a Iker no serà que el que tenen és enveja…



Dijous 16 de juny després del partit:
Carbonero - ¿Cómo está el vestuario?
Iker – Estamos fastidiados (que no jodidos)
I pensa la Carbonero: Jodido vas a estar esta nit quan jo t’agafe per davant…


Desde el lupanar de rica miel.

4 comentarios:

House´s dijo...

MEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...!!! I MUERTE A LA PREMSA ANGLESA

Sulo Resmes dijo...

Britshit

Látigo Negro dijo...

No val, l'enveja éra algo típicament espanyol... Estos anglessos no fan més que arramblar-ho tot.

Lester Minador-Frappé dijo...

No sé,,però igual és el primer cas de Amant de futbolista a peu de camp.

Deu de n'hi haure premsa seriosa a the UK,,però crec que tot el q sentim és pura merda. Segur que la noticia no vé del "daily telegraph" i tal de "the Sun" que deixa en bon lloc a premsa merdosa espanyola.

Tot aço, estant Sara sobrevalorada. En angés overvalue.