miércoles, 8 de abril de 2009

AVÍS ALS PUTEROS

Puteros, eixos essers humans caracteritzats per frequentar clubs d’alterne, anomenats tradicionalment “cases de putes” o abreviadament “putis”, vamos el que visiten asiduament a les “pilinguis” ja siga a locals dedicats al tema o a qualsevol cuneta de qualsevol carretera secundària, o no tan secundària. També hi ha un altre tipus de puteros, aquells picha brava que es dediquen a ficar-la per qualsevol forat obert que pillen, per lleig i coent que siga. A aquestos últims no va dirigit l’avis en qüestió, va dedicat als primers.
Bo, doncs el tema és que en breu va a entrar en funcionament el “Plan Integral contra la Trata de Seres Humanos con fines de explotación sexual” aprovat recentment pel Govern, un pla que pretén sensibilitzar a la societat davant aquestes pràctiques, combatre les seues causes mitjançant polítiques actives de cooperació amb els països d’origen, comptar amb la participació de les ONG’s, asegurar l’assistència i la protecció a la víctima i lluitar dicididament contra els traficants i proxenetes. Açò, que en principi té bona pinta, ha posat en peu de guerra als propietaris dels putis, que a través de la seua patronal, ANELA (fins i tot els putiferios tenen patronal), amenacen amb tancar els establiments durant 30 dies.
Al.leguen el empresaris, asesorats pels advocats de l’associació ANELA, que amb aquesta mesura tindran que tancar molts establiments amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball que açó implicaria.
Així que ja sabeu puteros del pais, incrementeu el ritme de visites als putis per a tindre reserves per a temps de crisi, perquè estos amenacen amb tancar al mes de maig, i no si més d’un podrà resistir tant de temps sense acudir a la seua cita setmanal al seu puti preferit, avisats esteu.
En quant a la mesura que planteja el govern, vaja per davant que no l’he llegida (no tinc ganes), però cal dir que prostitució hi ha hagut, hi ha i hi haurà sempre, es faça el que es faça. Així és que totes aquelles iniciatives que vagen encaminades a controlar i regularitzar el sector són benvingudes, així com també ho són aquelles que pretenen acabar amb la trata de blanques (o de negres, o grogues o…) i amb les mafies que controlen la voluntat de moltes dones obligant-les a prostituir-se.

Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Menys mal que l´associació no es diu ANHELA.