viernes, 3 de abril de 2009

PUTIFERIO NAVAL

La semana pasada vaig sentir una noticia que me va indignar i que vaig amenaçar de posar-la al blog, aquesta era que la diputació i l'ajuntament de valencia estaven indignats per que el gobern espanyol no volia aportar diners al consorci de la copa américa ( mes coneguda com America's cup) per a fer front al pagament de 20 millons d'euros per a que valencia fora sede de dos prerregates de la pròxima edició. Aquestes prerregastes, haurien de ser "multicascos" o siga que podira participar l'equip que volgues. Cal matissar que el govern va dir que era convenient esperar-se a que ixira la sentencia judicial del litigi pendent a Nova York, que tenint el conter l'ambit de crissi mundial caldria negociar el preu a la baixa, i que caldria negociar en ACM ( que per qui no ho sapiga es la empressa que porta el event) que aquestos diners actuaren a la vegada com un senyal de cara la propera edició, com una mena de entrada.

A mitat d'esta semana la tia troglodita va fer una roda de prensa on diguent que havien arribat a un acord en ACM i entre la diputació i l'Ajuntament de valencia pagarien el canon que ara era de 18 millions d'euros, també va aprofitar per a tirar puntadetes al gobern de veus com no era tan car, estic indignada en vosaltres etc.....

Arribats a este punt cal fer dos matissacions:

- La primera es que de l'anterior edició entre l'ajuntament de València i la diputació li deuen 24 milions d'euros al gobern, m'explique el consorci de l' America's Cup que es qui realment paaga a ACM esta format per 3 entitas, Lajuntament , la Diputació i el Gobern, en l'anterior edició es va acordar que cada part posaria una quantitat de diners, la que fora, total que quan arriba el moment de pagar, ni la Diputació ni l'Ajuntament pogeren posar tota la pasta que els tocava i el gobern per a que es pogueren celebrar les regates va posar 18 milions d'euros que deuria haver posat la Diputació i 6 que li pertocaven a l'Ajuntament, i que encara no li han tornat.

- la segona es que en els temps actuals que corren crec jo que podrien enviar la America's Cup a pendre pel cul, gastar-sed ixos diners en crear llocs de treball, per exemple millorant les infraestructures de la comunitat que deixen molt que dessitjar, i si els 4 ricaxons que es vorien beneficiats per la disputa de la regata volen que es celebre que posen ells la pasta que al fi i al cap ells son els que la van a guanyar quan es dispute.

Doncs be, avui mirant un poc la actualitat d'internet a la página web del marca ( gran diari i millors persones) he vist una noticia prou interesant: " El juez da la razón a Oracle i anula el club nautico español", llegint la noiticia sencera les conseqüencies d'aquesta sentencia son que la próxima edició se la jugaran els suïssos e els americans, nomes, en unes dates que decidiran els yankis, asixò si el lloc el decidira el tio Bertalleri. Total que la próxima edició no tindra dos prerregates per les quals hem pagat 18 milions d'euros entre tots els valencians, espre que encara no s'haja fet efectiu el pagament o que al menys ens tornen la pasta. Ale ahí queda aixó

4 comentarios:

lupin dijo...

que me ix del pardal!

Sulo Resmes dijo...

Hay 9 millones desembolsados al tío Bertarelli que son ya irrecuperables. Al parecer, el suizo, que de tonto no tiene un pelo, se comprometió a tener dispuesta la primera pre-regata (que dura 9 días, a millón el día!!!) para unas fechas determinadas y el Ajuntament de (Cab)Rita Barberá se comprometió a desembolsar el 50% de la pasta con la firma del convenio, que para más inri se suscribió el día antes de la sentencia del Tribunal de NY.

Pero claro, la culpa la tiene Zapatero...

Sulo Resmes dijo...

...o Yoko Ono

Lester Minador-Frappé dijo...

Osí.