martes, 7 de abril de 2009

MUERTE A...GLORIA MARÍA TOMÁS Y GARRIDO

El passat 31 de març va tindre lloc, al Paraninf de la Universitat d'Alacant la conferència de la professora Gloria María Tomás y Garrido, dins del V Curs de Ciència i Societat. La tal Gloria María és titular de Bioètica de la Universitat Catòlica San Antonio de Murcia. A la UA va deleitar als asistents amb una serie d'atacs als homosexuals, als quals tildà, entre altres coses, de malalts i indignes. Les barbaritats que va dir arriben al punt de relacionar la homosexualitat amb un "gatillazo" a la adolescència. També va calificar la masturbació com a "una tonteria", aleshores de tontos en som uns quants (i quantes, que no m’en oblide de vosaltres xiques, je je). També ataca a la bisexualitat, a la que considera un altra perversió.
Be, ací vos deixe el video de la conferència en qüestió per si teniu ganes de droga dura i desitgeu deleitar-vos amb les paraules d’aquesta eminencia, que de segur coneix el clítoris d’oides, i més caldria que es dedicara a buscar-se’l i es deixara de donar classes.



Per tot açò crec els motius per a la seua mort són més que evidents. Mala sort House, me he avançat, és que aquesta tia me posa negre.

Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

No paramos de toparnos con la Iglesia.

Sulo Resmes dijo...

Un respeto a Doña Gloria Maria, primer especialista mundial de la marcha atrás.

Anónimo dijo...

1) Los asistentes a la plática negarán que aplaudieron, corren el riesgo de ser señalados por los no asistentes que seguramente se dirán más maduros y que ellos no habrían aplaudido, pero si hubieran asistido, simplemente no reconocerían que aplaudieron.

2) Que la Profesora la van a sancionar y será festejado varios blog (me gustaría equivocarme), dirán que se gano terreno (pero no reconocerán que fue a costa de censurar una idea).

3) Que recibiré muchos comentarios adversos (y algo de tráfico a mi solitario blog).

4) Y claro, en tres meses, tal vez antes, mucho de esto estará olvidado.

Cito a Voltaire:

“No estoy de acuerdo con lo que dices, pero defenderé con mi vida tu derecho a expresarlo.”