
Ja toca...avui la secció està dedicada als genis de la Gastronomia patria; d´una banda Ferràn Adrià i d´altra el maleït per molts Santi Santamaria.
Per qué? La resposta és senzilla. En el cas de Ferràn ( no li parle de voste per la confiança que INSPIRA -com els seus plats, que s´inspiren no es mengen-), per convertir la cuina en una especie de QUIMINOVA a lo bestia, en el que és més important tenir hidrògen liquid a l´abast que anar a la Boqueria...tot aixó unit a la seua manera de parlar entremaliada,que no saps si està descrivint com es du a terme la recepta o fent un ritual budu.
I l´altre per fer un intent de criticar tot aquest TINGLAO mediàtic en que s´ha convertit el cuinar, i no fer-ho com cal. I com cal fer-ho? doncs desmuntant CONCEPTUALMENT el frau que supossa tot aquest show, tant rendible per als cuiners ( que han assolit l´estatut de GENIS, al igual que els perruquers han esdevingut ESTILISTES) I TANT POC RENDIBLE PER ALS CLIENTS I ELS SEUS PALADARS, i no, fent sospitar dels controls sanitaris de certs productes que ell mateix ha reconegut utilitzar.
A més i per si fos poc, aquest duel Adrià-Santamaria ha possat de manifest un mal que està present a totes les professions, EL CORPORATIVISME, tots han eixit ha defensar Adrià, com si fos victima d´un "MATON" de col.legi...PER A PLORAR.
4 comentarios:
Home, a alguns ens vindria be menjar una mica de aire inspirat per aprimar-se... però no pagant eixos preus... Casi millor respire de la Laisa.
La pregunta fou, és i serà: Quant la "nouvelle cuisine" deixarà de ser nouvelle???
I menys mal que "cuisine" no es pronuncia alguna cosa tipus cuisiné,,que sino ens passariem tot el día diguent: QUe es ce ce, le nouvelle cuisiné???
Oh, le vidé que gran inventeé se-ne-pas posibleé que amtravesé tout le cor come una epeé...
No es nouvelle per nova, sino perquè no pot ser cuisine... ergo serà sempre nouvelle per no ficar "escurabutxaqué".
Ieeee, quan reservem taula en el Bulli? jeje.
Publicar un comentario