sábado, 30 de agosto de 2008

MUERTE A...TXEMARI


Ho sent, se que molts de vosaltres estarieu preparant amb tot luxe de detalls la picota d´aquest personatge, però avui, després de veure unes declaracions a la televisió, no m´he pogut resistir...
El tio Ansar ( en texà ) ha dit "El momento en que decidi apoyar la guerra de Iraq, fue el momento HISTÓRICO más importante de España de los últimos 200 años", en traducció més o menys lliure. O siga que este ex-president, ex-ser racional, ex-bilingue...considera que la decissió va esser encertada i que la situació d´Iraq és molt millor ( que el tio Sadam era un fill de puta, no ho nega ningú ) que abans de la guerra, açó si que és un exercici de CINISME i el demés són tonteries...i que a més a més, AQUEST FET SUPOSSA, TOTA UNA FITA HISTÒRICA D´ESPANYA... més que la guerra civil?, més que la repressió Franquista que va durar 40 anys?, més que la Transició cap a la Democracia?.
En suma que mereix estar considerant a l´alçada històrica d´un Felip II, un Carles I...per a cagar-se.
Que aquest home des que ha deixat de ser president està EMBORRATXA´T DE PODER, no ho nega a aquestes altures, ningú amb dos dits de front, però aquests extrems són de jutjat de guardia...amb tant de col.legueo amb Bush, ha acavat amb el mateix cocient intel.lectual. NO ENTRARIA NI EN L´EXÈRCIT.
House´s matant al trio LALALA

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Al pas que va, este no rectificarà mai. I aixó que a Marianín li deu una o més d´una.