jueves, 29 de enero de 2009

EL EQUIPO A

Fa molt de temps que s’escolten rumors sobre la realització de la versió cinematogràfica de una de les series que va marcar la nostra infancia, “El Equipo A”. S’escolten rumors sobre els posibles protagonistas així com també sobre el director que encapçale el projecte. Finalment pareix que el projecte va prenent forma. La productora de Ridley Scott, que s’encarregarà de dur endavant el film, ha triat al director Joe Carnahan per a filmar la pel.lícula.
La idea és respetar l’esperit de la serie televisiva, però actualitzant-la, de manera que en lloc de ser veterans de la Guerra del Vietnam, seran de la Guerra d’Irak. Entre els actors que es barallen com a protagonistas, venen sonant des de fa molt de temps Bruce Willis com a Hannibal Smith, Woody Harrelson com a Murdock, o Ice Cube com a M.A. Barracus. Sobre el paper del més piuer de tots, Tempelton Peck no sabem res, però serà curiós vore qui és el valent que encarna al mític Fénix, qui és capaç de posar-se les seues vestimentes coentes, eixes sabatilles de tenis, eixos panatalons de mariquitarrrrr. El tio era un coent que te cagues, però se les emportava a totes amb la seua careta de bon xic.
En fi, a vore, si hi ha sort, i no fan una versió cutre, i d’aquesta manera podem disfrutar dels records d’una serie que sí, era molt cutre, a pesar de disparar 30.000 tirs no moria ningú, les trames sempre eren les mateixes, els actors que feien de dobles dels protagonistas no es pareixien res als doblats (cal recordar al doble rubiales de Hannibal), i tot el que vulgar, però de la qual tots s’en recordem i tots en parlem en nombroses ocasions.

Ací teniu una parodia sobre el Equipo A de la Hora Chanante.






TORRENTE 4

Ara una mala noticia, Santiago Segura està preparant la quarta part de Torrente. Després de tres pel.lícules sobre el “brazo tonto de la ley”, de les quals en sobraven 2 ó 3, amenaça amb una quarta entrega. I a qui està utilitzant com a reclam, doncs a l’actor Hugh Laurie. Diu que són amics des de que coincidiren al rodatje de “La chica del río” a l’any 2001, i que l’actor britànic li va prometre fer alguna aparició a Torrente, i clar, aprofitant que ara el protagonista de House és megafamós, vol fer-lo servir per a publicitar el film.
Assegura Santiago Segura que ja té preparada la primera escena de Torrente 4. Diu que serà un homenatge a Rocky Balboa i que Torrente estarà lamentant-se de que hi haja un negre a la Casa Blanca, de que tot ha canviat molt i de que des de que el Fary va morir la vida ja no és el mateix.
Resumint, la pel.lícula serà una puta merda, però serà la més taquillera de la història del cinema espanyol, fem apostes?


Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

Es que la vida sense el Fary no ha sigut la mateixa.

Tremendo,, el de house a Torrente..

House´s dijo...

Per a mi, sobraen les tres anteriors i quantes "secueles" vullga fer el tio Santi...
I ara secció misantropia: possats a que sobren COSES, sobra ELL, de totes totes.
Ala a mamar-la

Látigo Negro dijo...

El mon està donat al dimoni...