jueves, 22 de enero de 2009

OBAMA CAMPEÓN

Este matí he pogut veure les declaracions de Zapatero referint-se a la entrada d’Obama en la White House, i al seu primer discurs com a president. "Estoy muy satisfecho; no lo puedo ocultar; estoy muy contento", i açò ho deia amb la seua careta emocionada, nerviós, movent-se, sense poder estar quiet davant de la càmera, el tio pareixia un flan. Ha dit textualment: “Colaborarem intensament amb les polítiques del president Barack Hussein Obama”.

Li ha faltat dir: Per a Barack Obama, el que faça falta!!! Pareix que vaja a ser el mamporrero d’Obama!

Pense que després de la roda de premsa, Zapatero en la intimitat del seu despatx haurà entrat en un éxtasi místic: “Ohhhhhhhhhh, siiiiiiiiiiiiii, uhhhhhhhhhh, ahhhhhhhhhhhh, como me gusta, ohhhhhhhhhhhhhhhhh, siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, me corroooooooooooooooo!!! Obama, campeón, negro mío, estoy deseando tener la primera cumbre bilateral USA – España, nuestra primera reunión íntima, no se si podré resistirme o si me derretiré en tu presencia.”

Sols faré un comentari al respecte: Lamentable!!!


Desde el lupanar de rica miel.

4 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

Encara que Obama té pinta de no complir amb les expectatives creades, passant-se a anomenar-se "El Belodebici d´Illinois", podríem que jo també estic content com Zpero, en tant en quant, Obama significa que el cara-simi se´n va al seu ranxo texà o a tirar curriculums a la FAES.

Lester Minador-Frappé dijo...

ahí, Miodrag valent¡¡¡¡

lupin dijo...

Si, nosaltres podem estar contents, però no som presidents del govern espanyol. Hauria de comportar-se d'unamanera més cauta.

Por cierto s'en recordeu del fitxatge de Belo. Ens el van vendre com Miodrag Belodedici, el millor central d'Europa. Ara, el tio havia guanyat dues copes d'Europa, però al València va fer ben poc, la veritat.

Lester Minador-Frappé dijo...

El tio va millorant,,en les anteriors eleccions EEUUAA es ficava content i ho deia, abans de les eleccions i la "contentor" era per quí no guanyava. Ara ja ha trobat el moment, a la pròxima a vore si troba les paraules.