viernes, 16 de enero de 2009

PALESTINA-ISRAEL


No soc un expert en el conflicte israelo-palestí, i em fan fástic els integristes de tota "ralea". Però quan veig les imatges de l´asedi israelià al "poble palestí", no puc deixar de sentir-ne certa empatia per aquest...i dic poble palestí i no partidaris de Hamas, que podien anar-se´n a pendre pel sac, malgrat que fins i tot l´horror i la barbàrie que prediquen és "comprensible". Que Hamas llença diariament coets als territoris israelians i assasina colons jueus és un fet innegable i condemnable, i Israel té dret a defensar els seus ciutadans com qualsevol altre estat, però, no és menys cert que el bloqueig israelià a la franja de Gaza, ha deixa´t la població civil en unes condicions infrahumanes i que l´ofensiva israeliana és del tot desproporcionada i fa verosimil el victimisme de Hamas i companyia.

Per si tot açó fos poc, afavoreix els interessos del terrorisme del tio Ben Laden, i alimenta el fanatisme antisemita per tot arreu.

El poble jueu ha patit el que possiblement siga el major genocidi de la historia de la humanitat a mans dels Nazis, però fa fastic sentir a certs representants jueus amagar-se darrere d´aquest per a justificar actituts del tot innaceptables...com si el "nombre de morts" donarà la raó d´una forma macabra a qui els pateix.

Tota forma de terrorisme es condemnable, però, la que probe d´un estat, ho és en dos sentits; pels morts que causa i perque deslegitima el sistema democràtic que l´ampara, que serà tot l´imperfecte que es vullga, però com deia Borges "la democracia es el menos malo de los sistemas".
House´s netejant l´ambient

2 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

I si bombardejarem tot allò amb pernils??

Látigo Negro dijo...

Jo crec q la solució pasa per que tots es fasen jueus de la nit al dia, i ja ficats, que es fasa tota la població mundial jueva al tocar les campanades del any nou vinent. Tot alló al mes pur estil "apagón analógico".

Doraemon forever.

Yaveh existe i es un cabró! O si no, mireu quina lletra m'ha eixit per a verificar:
"paphy"