viernes, 16 de enero de 2009

A SOLAS CON “SORAYA”

El proper diumenge es publicarà al magazine de el diari El Mundo una entrevista on la protagonista serà la portaveu del Partit Popular al Congrés dels Diputats Soraya Sáez de Santamaría, entrevistada per la periodista Nieves Herrero. La tia Soraya no representa el model de polític del PP. No està casada per l'esglesia i, de moment no té fills, així és que ho passa la ma per la paret, o utilitza algun mètode anticonceptiu, així és que no quadra masa amb l'esglèsia.

A la entrevista en qüestió, a banda de posar tota sexy, parla de la seua vida privada i de la seua relació amb Mariano Rajoy. Del lider del PP diu que “Me engatusó. Cuando le conocí, me rompió los esquemas de lo que yo pensaba que era un político. Me pareció una persona íntegra, reflexiva, muy práctica y con mucha seriedad". Xeeeeeeeeeeeeeeeee, este Mariano, és que las vuelve locas, i després van dient per ahi que és un "julandrón".

I per a finalitzar, ací vos deixe el que diu Soraya del seu home: "Yo me casé con un hombre que tiene una retranca bárbara." I dic jo, retranca o tranca. Ai Soraya…



Desde el lupanar de rica miel.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

SOR aya, so RAYA...i no soc Lester

lupin dijo...

Doncs podies ser-ho

Lester Minador-Frappé dijo...

Si feu click a la foto podreu vore a Michael Jackson amb unes cames apanyadetes.

Lester Minador-Frappé dijo...

se m´oblidava,,,nieves herrero,,wow. Estava amagada en un Bunker des de el affair Alcasser??

Lester Minador-Frappé dijo...

Un altre oblit. N´hi haura un nom lleig que "Soraya"?? Pot ser "Pentateuco",,però pocs mes i banda estàn els jocs de paraules que apunta el Anonimo Veneciano.