martes, 13 de enero de 2009

REBAIXES

Ja portem una setmana de rebaixes, i les botigues continuen estan més plenes que mai. No si serà per la crisi, que la gent s’ha esperat a comprar-ho tot en rebaixes, o perquè els comerciants, que no han venut roba com els anys anteriors, ofereixen uns descomptes excelents. El cas és que l’assumpte està molt mal, per a poder provar-te alguna coseta has de pegar-te amb tot el mon per a veure qui entra primer al provador. I el pitjor de tot és per a pagar, unes cues per a flipar. I vos ho diu un servidor que, com s’imaginareu, ha caigut en la temptació diverses vegades. Que tenim que fer, sóc débil davant les temptacions de la vida i la targeta va més que menys.

Açò passa a València, però imagineu-se com seran les rebaixes a Milà. Doncs ja vos ho dic jo. Reproduint les paraules d’una italiana afincada al nostre pais, coneguda meua, i de cuyo nombre no quiero acordarme, “aveva molta folla”, que encara que sone mal, significa que allò estava petaisim. Imagineu-se com estarà el quadrilàter de la moda (entre via Montenapoleone, via della spiga, borgospesso i Sant’Andrea) on, por cierto, part dels redactors d’aquest blog han estat, i s’han provat roba, ara això de comprar-ne, va estar més malament, és que quan visitarem la botiga de Gucci, no portaem solt, jeje. De tot açò, com no podia ser d’altra manera, hi han testimonis gràfics, que algun dia eixiran a la llum pública.

Diuen que les cues davant de les botigues a Milà aquest any són increíbles, pareix ser que els italians ha esperat per a comprar a les rebaixes i, sabent com són, de segur que es gasten els seus euros italians comprant de tot. Clar, és comprensible, si a Gucci, qualsevol “trapito” te costa 400 € i ara està rebaixat un 50%, doncs “la oportunidad la pintan calva”. De fet, segur que per allí podem trobar a eixe gran futbolista, i millor persona, anomenat Ivan Helguera, fent una de les seues escapadetes habituals per a comprar roba al pais transalpi.

En fin pilarin, que les rebaixes d’aquest any valen la pena, ara be, un s’ha d’armar de valor i preparar-se per a la dura batalla si pensa anar a comprar.

Desde el lupanar de rica miel.

4 comentarios:

El tio repuntat dijo...

no vols enrecordar-te, ni poc
que mos coneguem

lupin dijo...

Comorrrrrrrrrrrrrr?

Sulo Resmes dijo...

Es que es muy malo currar en el centro...

PD. No se como estarán las cosas por Milano, pero en Firenze la peña parecía igual de loca por las rebajas, si no más, que en la capital del Reino.... fare Vucciria!!!

Lester Minador-Frappé dijo...

San Satiro ha fet molt de mal¡¡