viernes, 16 de enero de 2009

MUERTE A… CONCAPA I AL FORO DE LA FAMILIA

Segons informa hui la premsa, la Confederación Nacional Católica de Padres de Alumnos (CONCAPA) i el Foro de la Famillia, han demanat al Ministeri de Sanitat que retire les campanyes publicitaries que promouen l’ús del preservatiu. El que podien fer és canviar-les, perquè són prou coentes, però això de criticar el foment de l’ús del condó és patètic i lamentable.

Resulta que ahir es va firmar un manifest entre el Ministeri de Sanitat, els farmacèutics i i els fabricants de preservatius per abaratar el preu dels profilàctics. Critiquen des de CONCAPA que Sanitat presenta el preservatiu als joves com a garantia de sexe segur, quan ells aseguren que el condó falla en el 14 % dels casos. Afirmen que els aborts i embaraços no desitjats s’incrementen durant les èpoques en les que es relitzen campanyes publicitaries fomentant l’ús del preservatiu. Mira que són cracks, la cosa més llògica del mon. Acceptant les xifres presentades per la CONCAPA (que de segur que són mentira), són preferibles els percentatges de que falle el condó a no gastar-ne, amb el risc que açò comporta, tant d’embaraços no desitjats, com per a la salut, amb la possibilitat de agafar qualsevol enfermetat de transmisió sexual.

Diuen també a CONCAPA que estes campanyes ensenyen als adolescents una conducta contrària a la moral que profesa una gran part de la societat espanyola. I dic jo, quina moral? La de jugar-se-la cada vegada que téns ganes de donar-li una alegria al cos, i practicar “la caidita de roma”. Clar, ells són partidaris de cascar-se-la en la intimitat fins al matrimoni, i una vegada s’ha passat per la vicaria, a desfogar-se com a conills, i a tindre fills fins a formar un equip de futbol. El que podien fer estos és anar-se’n a prendre pel cul.

Un altre que està ben sonat, el president del Foro de la Familia, Benigno Blanco, afirma que el que es pretén per part de Sanitat és incrementar la venda de preservatius, com si reberen comisió! Home, doncs si el fet de que aumente la venda de preservatius fa disminuir el contagi d’enfermetats i el número de prenyamentes no desitjades, doncs benvingut siga.

Després de tot açò, digueu-me si es mereixen la muerte o no!

Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

House´s dijo...

No, no aixó de cascar-se-la...rein de rien jajaja que és pecat i ens quedarem cecs... VICIOSOS

GRUP 12 dijo...

bueno,i al matrimoni segur que també continuen cascant-se-la.A més questos no volen l'ús de preservatiu perque així els entra més fàcil en el cul del altres...!!
Maricons..!!!(amb el sentit despectiu de la paraula...sense ofendre els homosexuals;que avui et denuncien per no res)