lunes, 12 de enero de 2009

FERGUSON VS BENÍTEZ: SENILITAT VS SERENITAT


Després de la confrontació que ha tingut Alex Ferguson amb el Reial Madrid pel suposat fitxatge de Cristiano Ronaldo, ara li toca al bo de Rafa Benítez, un entrenador al qui mai estarem prou agraïts els aficionats valencianistes per tot el que ha fet al club dels nostres amors. El senyor Ferguson (per dir algo) es passa la vida despotricant dels àrbitres, de la federació anglesa i del mon en general. Veu conspiracions contra el seu equip en tots els llocs. I clar, com que té un palmarés envejable i ha guanyat tot el que es pot guanyar, no hi ha ningú que li diga res. Fins al moment clar, perquè pareix que Benitez s’ha cansat i l’altre dia va decidir respondre-li, i com es costum en ell, amb dades i arguments objectius.

La estrategia de Ferguson es despotricar tot el que pot i més i fer-se el màrtir, per a que els àrbitres afavoreixquen al seu equip, es dedica a acosar als àrbitres al descans dels partits, i clar, davant d’açò Rafael ha dit prou. El divendres passat, en Sky Televisión, va respondre punt per punt tots els atacs de Sir Alex, però amb calma, tranquilitat i recolçat per les dades que tenia apuntades en una llibreteta que va traure al programa. Així es que no va ser un “calentó”, sino que ho té tot ben pensat, i ha decidit entrar en la lluita de totes totes.

Mentre que el borratxo de Alex Ferguson ataca a tot el mon amb males formes, ha calificat a Benitez de “un hombre enfadado y trastornado”, Rafa es dedica a contestar-li amb arguments, que és el que toca.

El palmarés de Alex Ferguson és envejable, però m’agradaria veure que fa el tio Ferguson amb un equip format per jugadors de l’estil de Carew, Denis Serban, Juanito Sánchez, De los Santos, Mista, Ángulo, Salva Ballesta o Curro Towers. No podem oblidar que amb tios com estos, Rafael va ser capaç de guanyar el campionat de lliga espanyol amb el València.

El que han de fer és llevar-li a Ferguson la botella de whisky del davant a veure si es tranquilitza un poc

Mentre buscava una foto de Rafa Benítez m'he trobat amb açò, i jo com pense en vosaltres, q sou uns calents, he decidit penjar la següent foto. La tia en qüestió és una tal Elsa Benítez, jeje.


Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

Tamnbé es de veres que estant fotut dels renyons igual té que estar seré.

El tio repuntat dijo...

diguerem que el gran rafael i el borratxo de turno no poden arribar mai al nivell d'elsa, jejejje