jueves, 15 de enero de 2009

TRATA DE ARRANCARLO, CARLOS, TRATA DE ARRANCARLO

El bo de Carlos Sainz ja n’ha fet un altra de les seues. Després de liderar amb certa comoditat el Rally Dakar (que de Dakar té ben poc), ha abandonat la prova al patir un accident que li ha impossibilitat continuar endavant. Pareix ser que s’ha precipitat pe un riu sec prou fondo. Pareix que ell no s’ha fet res de gravetat, però el seu copilot s’ha fastidiat un muscle.

Si repasem la biografia del pilot madrileny, está clar que ha sigut i encara és una gran pilot de rallys. Carlos Sainz, juntament amb el seu co-pilot més famós Luis Moya, ha sigut dues vegades campió del mundial de Rallys amb Toyota, als anys 1990 y 1992. A més, també ha guanyat el campionat espanyol de rallys als anys 1987 i 1988, i ha quedat sub-campió del mundial de rallys en diverses ocasions, així com també ha quedat en tercera posició diverses vegades. Després de deixar el món dels rallys durant una anys, es va reenganxar al Rally Paris Dakar, on ha guanyat diverses etapes i l’any passat va quedar el nové a la general.

El cas és que compta amb una bona trajectoria, ara be, amb el que també compta és amb una mala sort que te cagues, que ens ha fet gaudir a tots de moments divertits i inovblidables, segur que tots recordeu el mític “trata de arrancarlo, carlos, por dios, trata de arrancarlo”, frases famoses que va pronunciar el seu co-pilot Luis Moya a l’última etapa del Rally d’Anglaterra l’any 1998, on va perdre el campionat a 500 metres del final, al trencar-se-li una biela del motor. Qui no s’enrcorda del “me cago en su puta madre” que va soltar Moya tot cabrejat. La veritat és que no és per a menys, perquè la putada va ser bona. També és graciós el video de “ostias la oveja” al que s’enporten per davant una pobra ovelleta que passava per allí. Un altre cas curiós que li ha passat a Carlitos es va produir quan se li va soltar la roda de repost i li va trencar la lluna posterior del cotxe.

Total, que al tio Carlos Sainz el recordarem més pels seus incidents dalt del cotxe que per les seues victories, que no han sigut poques. Ací vos deixe dos de les seues millors actuacions al volant.




Per últim, ací teniu un altre video de rallys, la parodia que feia buenafuente del mític "Difuá trotard", no es de carlitos, però també és molt divertit.



Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

El tio repuntat dijo...

grandíssim difuá trotard, quans anys per cert

El tio repuntat dijo...

per cer que el tio carlos, no cap dubte que es un gran pilot, pero també te prou tendencia a estamparsela en els moments decisius dels rallies, com ahir, o com la vegada que en l'ultim rallie de l'any quan anava a guanyar es va tragar un s troncs i va ser subcampio