sábado, 3 de enero de 2009

LA PRIMERA DE 2009

Comença l’any i toca escoltar la mateixa cantinela de sempre, els propòsits de la gent per a l’any nou. Que si salud, dinero y amor, que si deixar de fumar, que si apuntar-se al gimnàs, que si estudiar, que si anar a misa i tonteries per l’estil. Tot açò me pareixen bobaes i tonteries, si en realitat vols fer alguna cosa no tens que esperar a que siga una data assenyalada per a posar-se mans a l’obra. De fet, la majoria dels objectius que es posa el personal al començament d’any, poques vegades es cumpleixen.

Però la tonteria s’eleva a la enèsima potència si escoltem el propòsits de les estreles de Hollywood. Així, tenim a la menudeta Eva Longoria, que s’ha proposat eliminar la carn de la seua dieta. Haurem de preguntar-li a Tony Parker que le pareix el tema! Per la seua banda, les paraules de la perra de Paris Hilton són prou evocadores: “He crecido y soy más madura. Me siento bendecida y quiero devolver algo de esto al mundo.” D’açò no farem comentaris per a no ferir sensibilitats, perquè si dic alguna cosa de les que me venen a la ment, ens censuren el blog. De la propera estreleta tampoc farem comentaris, la cantant Rhianna, sols reproduiré les seues paraules: Me gustaría ir a Tailandia en 2009 para montar un elefante, perdó, para montar en elefante. Per últim, tenim a l’actriu Cameron Diaz, atenció als seus propòsits per a 2009: “Deixar de fumar, parar de comprar i començar a utilitzar sostenidor”, ale.

En fi, el que deia, tonteries de tota índole que s’agraven quan més important es creu la gent que és. Jo per la meua banda, a l’any nou li demane poques coses, perquè clar, com no fume, no pense anar a misa, no cal que utilitze sostenidor, no me tira molt anar a Tailandia (i menys a montar en elefant), ja vaig al gimnàs, i no pense llevar la carn de la meua dieta, doncs simplement tractarem de aconseguir allò que desitgem a base de treball.

Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

"devolver algo" no sería per que estaría bufá?