viernes, 19 de junio de 2009

BICHOS Y CIA.

El dimecres passat penjarem un video al que es podia vore al president dels Estats Units, Barack Obama, matant una mosca mentre un periodista li feia una entrevista a la Casa Blanca. La única cosa destacable de tot açò és l'habilitat del president nordamericà per a desfer-se de la pesada mosca. Doncs si algú pensava que un fet tan simple i natural com el de matar una mosca no podria tindre ningun aspecte negatiu, estava equivocat.
Un grup de defensa dels animals ha criticat al president dels USA per matar la famosa mosca. El grup en qüestió s'anomena "Pueblo por el Tratamiento Ético de los Animales" (PETA), i ha anunciat que enviarà un caçamosques al president Obama per a que les agafe i després les allibere. Atenció al que diuen els membres d'aquest grup: "Apoyamos la conmiseración hasta con los animales más pequeños y menos simpáticos." Mira que són gilipolles, de segur que són gent que viu al camp redojada de panderoles, mosques, rates, serracames i altres bichos d'aquest calibre, mira que són "marranos".
Si és que hi ha gent per a tot, en lloc de preocupar-se per coses més importants, perden el temps en bobaes com aquestes.
Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: