martes, 9 de junio de 2009

MUERTE A...ALBERTO GIL

I direu, però qui collons és este Alberto Gil? Doncs és el director del documental que ahir va retransmetre Canal 9 "90 anys de sentiments" per a conmemorar els 90 anys del València C.F. Vaig tindre la sort de poder vore tan sòls uns minuts del documental, i dic sort per que el que vaig vore me va paréixer horrible. Va ser un master accelerat en manipulació i falta de rigurositat. Ni Intereconomia ho haguera fet millor.
En els minuts que vaig vore, vaig comprovar com feren responsable a Ronald Koeman de deixar a l'equip en posicions de descens a segona divisió, raó per la qual va ser destituit i substituit en el càrrec per Voro, obviant que ell va ser l'entrenador que portà l'equip a guanyar la final de Copa del Rei de l'any passat. Si, ja ho sé, que són els jugadors els que guanyen, però també són els responsables de que l'any passar es realitzara una de les pitjors temporades de la història. Es veu que al responsable del documental li cau mal l'holandés i va decidir no inclurre'l al mateix.
Per coses com aquestes declare la mort internetil d'Alberto Gil i de tot l'equip que ha fet el documental. I ja que estem, muerte també per a Canal 9 (o Canal Camps) i per a tots els que manipulen la cadena pública valenciana, que cada vegada dóna més asco i es pareix més al Nodo.
I me pregunte jo, i qué opinaran els periodistes de Canal 9 quan donen informacions sesgades i manipulades? Si compartixen afinitat amb el Beato i cia. pues ole sus huevos, són uns cabrons i ja està. Però, i si no són partidaris de la manipulació, que fan, callen i no pateixen contradicció moral o ètica alguna? O es defensaran dient que si alcen la veu els tiren al carrer i no podran mantindre a les seus families? Vaaaaaaaa, mamonaes tot.
Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: