martes, 23 de junio de 2009

JESÚS NEIRA


Supose que el nom de Jesús Neira li sonorá a tot el mon. Es tracta d’aquell profesor d’universitat que a principis d’agost de l’any 2008 va intentar defensar a una dona quan la seua parella, un tal Antonio Puertas, estava maltractant-la. El resultat d’aquesta intervenció va ser que el pobre Neira acabà en coma al llit d’un hospital, com a consequència d’un colp al cap. Després vingueren les declaracions de la dona maltractada, en les que defensava a la seua parella, a qui considerava com una bellísima persona, i en les que argumentava que si Neira no haguera intevengut, no haguera passat res. La opinió pública es va posicionar, de manera encertada, dels costat de Jesús Neira.

A partir d’ací, es començà a considerar a Jesús Neira com a poc menys que un heroi. El professor Neira va despertar finalment del coma i després de 8 mesos a l’hospital, va ser donat d’alta. Després, s’han succeït tota una serie de reconeixements i homenatges al professor.

Finalment, Neira ha sigut anomenat president del Consell Asesor de l’Observatori Regional de Violencia de Gènere de la Comunitat de Madrid. Un càrrec honorífic per a una persona que intentà evitar l’agressió d’un home a la seua parella.

Fins ací podriem considerar a Jesús Neira com una persona exemplar, però el tio ha començat a cagar-la. I quin millor lloc per a cagar-la que el programa de Sánchez Dragó en Telemadrid. Allí va anunciar que no descarta dedicar-se a la política, i tot seguit va començar a criticar el sistema democràtic espanyol. Evidentment, no direm que el sistema espanyol siga perfecte, ni molt menys, però crec que estem molt millor que a altres països, encara que cadascú pot opinar el que vulga. A continuació es dedicà a soltar perles per a tots. Començà amb Zapatero, al que va calificar com “un jovencito que se dedica a dar mítines y a decir imbecilidades”. Després li va tocar el torn a Obama, qui segons Neira: “És un pelele. No existe. No tiene un conocimiento de la política. No tiene un conocimiento de la historia.”

Evidentment, cadascú és lliure d’opinar el que vulga dels polítics, però tenint en compte el càrrec que ostenta el senyor Neira, el primer que hauria d’aprendre i posar en pràctica és a no crear confrontació amb les seues declaracions, per que, al fi i a la cap, esta és la millor forma d’evitar la violencia de qualsevol tipus. Encara que tenint en compte qui l’ha nombrat en el càrrec, la Presidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, Jesús Neira ha començat ràpidament a fer mèrits per a ingressar en el club de polítics de tercera divisió.

Una mostra més de que les persones no som perfectes i que les que destaquen a una faceta de la vida o fan una determinda cosa bona, com va ser intentar defensar a la dona de l’agressió de la seua parella, no tenen que ser bones en totes les altres. Per exemple, es pot ser un excepcional investigador i ser un perfecte subnormal.










Desde el lupanar de rica miel.

2 comentarios:

House´s dijo...

Correcte, tot un exemple de manca absoluta de sentit comú...unes declaracions que ensombreixen una conducta exemplar...

Sulo Resmes dijo...

Que cabroun!!! Yo también le he dedicado una entradita al tipet éste y a su hingenioza jinterbenzión en el programa de Edragon. Creo que sale mañana o pasado mañana... te m'has adelantado lupini.

Manda huevos que un tío quiera convertirse en un referente ideológico con el único bagaje de haber sido el recpetor de una hostia... (u peaso hostia, certo)